01-07-2012, 23:34 | #1 |
İlker Başbuğ Hakkında Görüşlerim
Selam Arkadaşlar,
Malum gündemimiz çok yoğun. En önemli olay ise İlker Paşanın tutuklanması. Öncelikle bazı şeyler söylemek istiyorum.. Yıl 2007 Erzincan da acemi birliğimi yapıyorum. İlker Başbuğ, kışlamıza geldi bizimle birlikte asker karavanasından yedi ve bize moral konuşması yaptı. Gayet mütevazi idi. Uzaktan selam veren er rütbesindeki askerin de selamını alıyordu. Biz konuşmasından etkilenmiş idik. Bizde güzel bir izlenim bırakmış idi. yıl 2008 Aralık. Ben Sakarya da usta birliğimi yapıyorum. Cumhurbaşkanımız ile birlikte ilker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı sıfatı ile kışlamıza geldi. Bizim tugay aynı zamanda sakarya garnizonuydu. Merkez tugaydı. O sırada ben karargahta yazıcıyım. Yazıhanemin camından ilker paşayı izliyorum. O sırada yanımda bulunan üst rütbeli bir subay İlker paşadan bahsediyor. "Kendisi çok iyi birisi, mesleğini çok seven, hataya asla göz yummayan, işini en iyi yapmaya çalışan birisi" dedi. Öncelikle mesleğine aşık birisi, öyle ki sanki askerlik için dünyaya gelmiş dedi. Komutan bir yandan anlatıyor, bende dinliyorum. "özel işlerini kendisi görür, asla işini başkasına yaptırmayı sevmez" dedi. Kendisini piyade okulundan tanırım, İlker paşayı o zamanlar tanımayan yoktu......." anlattı, anlattı bende dinledim. Sonuç olarak 48 senedir silahlı kuvvetlere hizmet etmiş birisi, 750.000 askere hükmeden elinde tüm imkanlar olan birisi neden terör örgütü kurma ihtiyacı duysun ? benim bunu aklım almıyor ve inanmıyorum İlker Paşanın bu suçu işlediğine. Tabi diğer sanıklar için bişey diyemem. Başbuğ bana hiçbirşey arz edilmedi diyor. Sonuç olarak başbuğu böyle gören ve duyan birisi olarak ben suçlu olduğunu düşünmüyorum. ve kendisinin suçu sabit olana kadar olumsuz / alayco yorumlardan kaçınalım. unutmayın ki bir genelkurmay başkanından bahsediyoruz. bu olumsuz hava hem ülkemiz açısından hem de hükümetimiz açısından zararlı. dikkatli olmaya davet ediyorum.. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-07-2012, 23:40 | #2 |
Değinmeden edemicem..
Bu fotoğrafa bakıp da İlker Başbuğ'u Yahudi, veya Yahudi uşağı olarak ilan etmek son derece mantıksız.. Oraya ne amaçla gittiğini bilmiyoruz sonuçta.. Aman dikkat kul hakkına girmeyelim.. |
|
01-07-2012, 23:43 | #3 | |
Alıntı:
turistler camiye girdi diye müslüman mı oluyor ? aynı mantık |
||
01-07-2012, 23:46 | #4 |
Allah Allah demesi yok mu <3
|
|
01-08-2012, 02:34 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-08-2012, 10:14 | #6 |
o ağlama duvarına dayanmış pozuna, çıkar adam gibi cevap veriridi...
tabi ALTINI ÇİZEREK... laikliğin teminatı olduğunun ALTINI HEP ÇİZDİ YA... şehadeti de ,laiklkle yoğurdu ya ALTINI ÇİZEREK... asil ve kutsal milletimde üstünü KALIN ÇİZGİ İLE ELBET ÇİZECEKDİR... İLKER BAŞBUĞA CEVABIM '' O ELİNDEKİ KAĞIT PARÇASI İDİ DEĞİLMİ ?.. O DİĞER ELİNDEKİ İDE SOBA BORUSU ÖYLEMİ ?.. BAK BAŞ ÖRTÜSÜ DE BORUSANA GİRDİ...'' . |
|
01-08-2012, 11:02 | #7 |
İlker Başbuğu AK Parti Hükümeti destekliyordu İlker Başbuğda istese Hükümeti açıklamaları ile sıkıntıya sokabilirdi bunu yapmadı . Bende İlker Başbuğun iyi bir asker olduğunu düşünüyorum .
Konu EZEL tarafından (01-08-2012 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-08-2012, 12:21 | #8 | |
Alıntı:
evet turistler camilerimizi ziyaret ettiklerinde müslüman olmuyorlar ama turistler camilerimize gelip namaz da kılmıyorlar ? gayrimüslimlerin ibadet yerlerini gezip görmek son derece doğal bir durumdur fakat onların ibadethanelerine gidip onlar gibi ibadet etmemiz hoş değil. |
||
01-08-2012, 12:31 | #9 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Orada yaptığı fiili hareketlerin ibadet olup olmadığını bilemeyiz.. Tabi o hareketler bile yetebilir yanlışlığa, en azından bir müslümana yakışmaz.. Fakat ben bunların birer gösteriş manevrası olabileceği kanaatindeyim.. |
|||
01-08-2012, 12:48 | #10 |
bu adam çok iyi bir asker de olsa, çok iyi bir insan da olsa irtica ile eylem planı konusunda dursun çiçek'i savunması ve o meşhur "kağıt parçası" sözünü kullanması, kameraların karşısına geçip kaşları çatık tehditler savurması ve adeta "bu ülkenin lideri benim" mesajını vermeye çalışması, bulunan muhimmatlarla ilgili olarak dalga geçmesi bile onun sorgulanması ve tutuklanması için yeterliydi.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|