AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dergi - Şiir Dergi - Şiir kitapları tanıtım ve tavsiye bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-11-2012, 14:00   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Söz ve Kalem- Aylık Gençlik ve Kültür Dergisi

“Hak ve adaleti ilan etme” ve “Halkı Hakk’a çağırma” şiarlarını esas alarak 2011 yılında yayın hayatına başladık. İnsan ile beşer ayrımını iyi bilen ve ruh ile bedenden oluşmuş olan insanın her iki yönünün de doyurulması gerektiği hakikatinden yola çıkarak, okuyucularına hizmet etmeyi gaye edinen Söz ve Kalem Dergisi, gerçekleri yazma üzerine siz değerli okuyucularıyla buluşuyor.

Gençliğin birçok konudaki öneminden haberdar bir biçimde, gençliğini Allah yolunda sürdürmeyi hedef edinen zamanın Mus’ablarına, bir gençlik rehberi ve bir yol arkadaşı olarak yola çıkan Söz ve Kalem Dergisi, farklı bir bakış açısıyla gençliğin ihtiyaçlarına cevap vermeyi kendine hedef ve amaç edinmiştir.

Dergimiz kısa bir süre internet üzerinden yayın yaptıktan sonra dergi(kitapçık) formatında siz okuyucularıyla buluşacaktır. Dergimiz, kendi öz yazar kadrosuyla beraber sizin de göndereceğiniz yazılara ve paylaşımlara yer verecektir. Bunun için siz değerli okuyucularımızın da katkılarını bekliyoruz.

Söz ve Kalem Dergisinin yönetim kurulu, yazar kadrosu ve siz okuyucular hep beraber “Söz ve Kalem Camiası”nı oluşturmaktadır. Bu anlamda dergimizin başarısı için camia olarak herkes elinden geleni yaparsa inanıyoruz ki çok güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır.

Sonuç olarak şimdiden tüm camiamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve Allah’tan başarılar bahşetmesini diliyoruz. Çalışma bizden başarı Allah’tandır.

Söz ve Kalem Dergisi Yönetim Kurulu

Ey Yusuf Seni Yaşıyorum

Ey Yusuf seni tüm benliğimde yaşıyorum
Zalimin zindanından sana hasretle bakıyorum
Zindan iftiradan daha hayırlıdır mesajını yaşıyorum
Zalim işler cürümleri cezasını ben çekiyorum

Ey Yusufum zindanları sana dar etmektedirler,
Zindandan zindana sürgün etmektedirler
Varsın sürsünler zindandan zindana
Varsın iftira etsinler sana zalimane

Ey Yusuf gözümüzden akıttığımız yaşlar
Hüzünlü Gecelerde tutmayan uykular
Zindandan zindana sürgünler
Eritir bedenimi öfkeler hüzünler

Ey geceleri Yusufu düşleyen bebeler
En derin düşleri tefekkür edilir yüzler
Yastığını göz yaşlarıyla ıslatan Zeynepler
Islatır gözyaşıyla secdede seccadeler

Ey Yusuf ardından döktüğüm gözyaşlarım
Gece kıyamında açıp yalvardığım dualarım
Boğazımda düğümledim haykırışlarım
Zalime öfkem sanadır dualarım

Bir Yusuf olduk zindanları doldurduk
Muhacir olduk medineye sığmaz olduk
Şehid olduk kabristanları doldurduk
Aziz olduk İslam uğruna feda olduk

M.Zeki İNAN

Söz ve Kalem Dergisi

DERGİYİ OKUMAK VEYA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Konu Ammar tarafından (01-11-2012 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)