![]() |
#1 |
![]() Cübbeli Ahmet Hoca’nın Yerine Kim Geçti?
![]() Karagümrük Çetesi operasyonu kapsamında tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca'nın yerine geçen isim belli oldu İsmailağa Cemaati, Karagümrük Çetesi operasyonu kapsamında tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca’nın kürsüsüne Seyyid İbrahim El-Ahsai’nin oturduğunu açıkladı. Daha önce Türkiye’de hadis dersleri veren Seyyid İbrahim El- Ahsai’nin, şimdi de “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün boş kalan kürsüsünü doldurduğu duyuruldu. Habertürk’ün haberine göre; Cübbeli Hoca’nın yerine dini sohbetler artık El-Ahsai tarafından yapılacak. El Ahsai’nin İsmailağa Cemaati’nin perşembe sohbetlerinin yanı sıra, Şifa-i Şerif derslerini de tek başına tercüman aracılığıyla yaptığı belirtildi. Cemaat yaptığı duyuruda “Cübbeli Hocamıza ne büyük saadet ki, kürsüsünü bir peygamber torunu dolduruyor” yorumunda yaptı. star
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Cübbeli olmasa idi şaşırmışardan olurdum Allah ondan razı olsun .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Cemaat kendilerine adam mı yetiştirememiş ki ithal hoca almışlar
![]() Ben adaydım oysa o kürsüye ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() mehmet talu falan filan nolmuş...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Cübbeli Ahmet çıkmayacak mıymış hapisten ?
![]() Harcadılar Cübbeli'yi... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Öncelikle hayırlı olsun diyorum.inşallah güzelliklere vesile olur..Kainatta boşluğa yer yoktur doldurulması isabet oldu..Ama şunuda yazmadan geçmemeyeceğim bir insanın efendimzin(sav) soyundan gelmesi bizler için saygıyı hakeder lakin o şahs adına bunu kullanıp farklı yönlere çekilmesi şık değil.. üstünlük takvadadır..zira ebu lehebte efendimizin amcazadesidir..
Efendimizden (sav) Hz.Fatıma annemize: “Ey Resulullah’ın kızı Fatıma! Sen de kendini Allah’tan satın almaya çalış; zira senin için de bir şey yapamam" Müslim, İman 348-352. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|