AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-23-2012, 01:29   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart BDP'li yönetici Hıristyan oldu

BDP'li Yönetici Selma Çelik, Hıristiyan bayramında şarapla yıkandı, vaftiz oldu, günah çıkardı. İzmir'in Selçuk ilçesinde 4 Nisan 2010'da Arvalya Tatil Köyü'ndeki Hıristiyan bayramı olan Diriliş Günü etkinliklerine katılan BDP'li Çelik, kendisiyle beraber kutlamalara katılan Söke Papazı Ernst Hugo Kliewer'ın huzurunda vaftiz oldu.
Etkinliklerde çekilen fotoğraflarda kilise önündeki bahçede yapılan törende bir süre papazla dua eden Çelik'in, havuza girip dini ritüelleri yerine getirdiği görüldü.

‘Kürt Kilisesi' kurmaktan bahseden bazı BDP'li vekillerin, “Gönül isterdi ki bütün Kürtler Müslümanlığı bırakıp Hıristiyan olsun” şeklindeki sözleri hala hafızalardayken, BDP Aydın İl Teşkilatı eski Yönetim Kurulu Üyesi Selma Çelik'in, İzmir'de Hıristiyan bayramına katılarak vaftiz olduğu ortaya çıktı.

VAFTİZ SUYUNA GİRDİ İzmir'in Selçuk ilçesinde 4 Nisan 2010'da Arvalya Tatil Köyü'ndeki Hıristiyan bayramı olan Diriliş Günü etkinliklerine katılan BDP'li Çelik, kendisiyle beraber kutlamalara katılan Söke Papazı Ernst Hugo Kliewer'ın huzurunda vaftiz oldu. Etkinliklerde çekilen fotoğraflarda kilise önündeki bahçede yapılan törende bir süre papazla dua eden Çelik'in, havuza girip dini ritüelleri yerine getirdiği görülüyor.

KOCASI ATEİST TABEİZM'İN BAŞKANI BDP'li Selma Çelik'in kocası Doğan Çelik ise internetten propaganda yapan ateist bir grubun başkanlığını yapıyor. TABEİZM adı altında faaliyet gösteren bu dinsiz örgütte, “insanın belli evrelerden dertlere deva olarak geçip, tanrılaşma yolunda tanrı olması gerektiği” savunuluyor.

KAÇAKÇILIK İŞİNDE ADI GEÇMİŞTİ BDP örgütünce organize edilen gösterilerde konuşmalar yapan, eylemlerde posterlerini taşıdığı Öcalan'ın doğduğu evi ziyaret eden Selma Çelik'in ismi, 3 Haziran 2011'de BDP tarafından Aydın 1. Sıra Bağımsız Adayı gösterilen Mehmet Bayraktar'ın seçim minibüsünde 800 paket kaçak sigarayla yakalanması olayında gündeme gelmiş, kocası ile beraber ifade verdikleri basına yansımıştı.

VAFTİZİN ANLAMI Hıristiyanlık inanışına göre vaftiz, kişinin İsa'nın dinine katılmasını sembolize etmek için düzenlenen bir işlemdir. Vaftiz sözcüğü kökenini Yunanca “suya batırmak, daldırmak” gibi anlamlara gelen “Baptismos” sözcüğünden alır. Vaftiz, kişinin Hristiyan sayılması için şarttır. Vaftiz, kişinin İsa ile olma istediğini ifade eder. Vaftiz töreninde eski hayatın gömüldüğü ve yeni hayatın dirildiği simgelenmeye çalışılıyor.

KCK'nın Öcalan'ı peygamber ilan ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. KCK üyelerinin teröristbaşı Öcalan'ı peygamber gibi gördükleri ortaya çıktı. 'Kabe' olarak kabul ettikleri teröristbaşının evini doğum gününde ziyaret eden KCK'lılar "Tavaf ettik hacı olduk. Toprağına yüz sürdük" diyorlar. Siirt'te yapılan KCK operasyonunda gözaltına alınan Berivan Yasak ve Muhittin Taş'ın teknik takibe takılan görüşmelerinde akıllara durgunluk veren ifadeler yer alıyor.


ajanslar

 

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-23-2012, 01:40   #2
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Standart
Geçen de hepimiz Ermeniyiz diyordu Bdpli kalleşlerimiz )
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:42   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
demek ki zerdüstlük kesmemis..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:44   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demek ki zerdüstlük kesmemis..
Aslında ayinler filan kesmesi lazımdı onu ama
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:45   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
yakışır...

  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:47   #6
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Cehenneme odun olmus....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:49   #7
Kullanıcı Adı
Fırat
Standart
Dağda sabah akşam bende ateş yaksam boşa gitmesin diye zerdüşt olurdum kardeşlik.. Ne edeceksin zerdüşt olmayıp çünkü diğer dinler kapı gibi ceza kesiyor..

Şu hanım ablayı da afaroz edelim de anlasın hanyayı konyayı..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:52   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dağda sabah akşam bende ateş yaksam boşa gitmesin diye zerdüşt olurdum kardeşlik.. Ne edeceksin zerdüşt olmayıp çünkü diğer dinler kapı gibi ceza kesiyor..

Şu hanım ablayı da afaroz edelim de anlasın hanyayı konyayı..

öyle kardeşlik
yıkanmaya su yok bide abdest suyumu verecekler
inek,koyun desen her seferinde nerede bulacan domuz bol
şarap viski desen adamın içini ısıtır
e halvetmiş zinaymış gelde anlat
bdpli bi foruma epey sağlam bi dosya açmıştım pkknın islam düşmanlığının belgeleri diye bayada güzel bi derlemeydi...
site kapanmış keşke kopyasını alabilseydim...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:54   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
cehennemede odun lazım ama...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2012, 01:55   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi