02-14-2012, 01:28 | #1 |
İzleyici Kitlesi
Abiler İzleyici kitlesi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-14-2012, 01:42 | #2 |
Furkanım şu ahir zamanda,
Aracı ne olursa olsun, amacından ötürü birlik olmak şart diye düşünüyorum acizane. Mizah çok kuvvetli bir şuuraltı silahıdır, dikkat edilmedi. Biz bize böyle hitap edersek, diğerlerini durduramayız. İnşAllah demek istediğimi, hissettirebilmişimdir. |
|
02-14-2012, 01:47 | #3 |
|
|
02-14-2012, 01:49 | #4 |
Adı üstünde abi sende söylüyorsun ''mizah'' .
sadece gülüyorum ayrıca bu tür programlarda tam dalga geçilecek cinsten programlar bunuda ekleyeyim. |
|
02-14-2012, 01:51 | #5 |
Ayrıca böyle bir versiyonuda vardır beni benden almıştır
çevirisini intifada yapsın |
|
02-14-2012, 02:05 | #6 |
Esprisini anladım kardeşim,
Deccal gözünü simge olarak kullanan kanalda, sekülerizmi mizah yolu ile tüm dünyaya empoze eden milyonlar değerinde hasılat yapan dizilerden bir tanesine uyarlanmış, gerçekden çok düşündürdü.. Ama benim demek istediğim, hiç bir şey yoktur ki tesadüfen oluşmuş olsun, Bir sürecin içindeyiz, sonu uluhiyette biten bir süreç ve insan aklının aldığı kadarıyla anlaşılıyor ki sona yaklaşan bir süreç, Bu sürecin gerçekleşmesinde çok yönlü oluşumlar var, Mağlum toplulukda bunlardan birisi, yanlışları olsada hiç birimiz diyemeyiz ki doğrusu yoktur.. Allah yolunda doğrusu olan oluşumun imajını değiştirmek için yapılan planlara hiç yokdan bizlerin aracı olmamasını söylemek istiyorum. Unutmamamız gereken asıl şey, Herkes bizim gördüklerimizi göremeyebilir, Biz herkesin gördüğünü göremeyebiliriz, Sınırlar ve çatılar farklı olabilir, Bu farktan dolayı gayr-ı yı yanlış olarak değerlendirmek, bizi mutlak doğru olarak saymak demektir. Acizane bu konuda ince ve uzun tefekkür etmek gerekliliğini hissediyorum. Bu gibi incelikleri düşünmeden direk eyleme geçmenin, bilinçsiz pişmanlıklara sebebiyet vereceğine inanıyorum. Ben uyarma ihtiyacı duydum, İrade özgürdür. Vesselam kardeşim.. |
|
02-14-2012, 02:14 | #7 |
Abi ben bu deccal gözüdür illuminatidir falan böyle şeylere inanmıyorum. Bunlar bana insanları gerçekten uzaklaştıran gerçeği görmesini engelleyen zihinlerini bulandıran dünya düzenini karmaşıklaştıran uydurulan efsaneler olarak görüyorum .
uyarın için sağol abi ama insan irade bakımından özgürdür. ben yanlış olarak görmüyorum. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|