02-14-2012, 12:59 | #1 |
Elazığ Ak Parti İl Yönetimi 2011
Ak Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslekleri şöyle: Mahir SÖNMEZ- Makina mühendisi İL BAŞKANI Sebahattin BİLKEN- İnşaat Meteahhiti Mehmet ŞAĞBANŞUA - Reklam ve promasyon ajansı Mücahit YILDIZ- Doktor Fatih AKGÜN- Avukat Şükrü TURAN- İşadamı-işletmeci Mustafa ÖZBAY- İşadamı Nusrettin DUMARDAĞ- Sanayici Selçuk KARACA-İşletmeci-madencilik Recep İPEK- Ziraat Mühendisi Abdurrahim GEDİK-Gıda Mühendisi Vahit ŞENEL- Esnaf Nazan ŞENGÜR- Ev hanımı Ahmet ÇAKMAK- Esnaf Mehmet ŞAVLI-Esnaf Muhammet BAŞGÜN- İşadamı Mehmet DAĞ- Emekli Müd. yrd. Mustafa BÜYÜK- Esnaf Nazife SANAÇ- İnş. ve müt. firması şirket ortağı Zülfü ÖZDOĞAN- Esnaf Murat MURATHAN- Emekli Müd. Mehmet TUNCEL- Veteriner hekim Serpil ŞİMŞEK- Ev hanımı Mikail ÇANKAYA- Satış tanıtım uzmanı Nedim ASLANTAŞ- Emekli memur Ahmet KARAKAŞ- Emekli Aişe GÜLTAŞ- Özel şirket personel şefi Alaattin ALİŞER- Esnaf İbrahim GÜNDÜZ- Emekli Müd. Yusuf DERİNER- Emekli Müd. yrd. Semra METE- Ev hanımı Selahattin DOĞAN- Esnaf Leyla YANLIÇ- Ev hanımı Nadir GÖRGÖZ- Emekli Tuba Akyel YILDIRIM- Halkla ilişkiler Mehmet TEMİZKAN- Emekli Müd. Hacı Murat ŞENGÜR- Esnaf Muzaffer KARABURU- İnş. Mühendisi Zafer KARAKAYA- Kimyager Servettin GÜVEN- Emekli Nevzat ÖZTÜRK- İnşaat formeni Yücel AFŞAR- İnşaat ve ekmek Fab. Fikret ALTINTAŞ- Çelik Eşya İmalatı Süleyman KAMAÇ- Esnaf Ahmet ŞATIROĞLU- Emekli Selahattin EMİROĞLU- Emekli Aslı YÜKSELER- Su ürünleri Mahmut AKALIN- Emekli öğretmen Pınar BULUT- Ev hanımı Nezir YILDIRIM- Emekli Sinan YAVUZ- İletişim-basın Hiyazi DEMİRELLİ- Emekli Eli YERLİ- Jeoloji Mühendisi Orhan ATEŞ- Nakliye işletmeciliği Cumali MERİÇ- Emekli Astsubay Gülersem ÇOPUR- Emekli Mehmet Can ÖLÇÜCÜOĞLU- Otel işletmecisi Veysi TOPTAŞ- Esnaf
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |