![]() |
#1 |
![]() 4 uzvu alınınca hayatını kaybetti
Hastanede organ nakliyle Türkiye'de konuşulan Şevket Çavdar hayatını kaybetti. 27.02.2012 - 21:11 Hacettepe Üniversitesi tarafından Türkiye'de ikinci yüz nakli ile eş zamanlı olarak ameliyat edilen ve 2 kol ile 2 bacak nakli yapılan Şevket Çavdar yoğun bakım ünitesinde saat 19.20'de metabolik dengesizlik nedeniyle hayatını kaybetti. İlk olarak vücudunun kabul etmemesi ile sol bacağı alınan Çavdar'ın, sonradan yapılan operasyonla 2 kolu ve 1 bacağı da geri alındı.Yapılan ağır operasyonlara dayanamayan ve 4 uzvu geri alınan Çavdar, hayatını kaybetti. ensonhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne demeli şimdi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İsim yapmak için sidik yarışı yaparsan böyle olur.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() düşünüyorum...
o adamın yerinde olsam bu riski göze alabilirdim... uzuvsuz yaşamak Allah korusun,Allah sabır versin o durumda olan herkese... zor bir imtihan çoğu insan kaldıramaz... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah rahmet etsin
Bir kaç gündür ben de ilgi ile izledim Acaba mümkün mü dedim İki kol ve iki bacak eklemek Olmadı Bu riski biliyordu sanırım Kalbi yetmedi 90 ünite kan kullanılmıştı operasyon esnasında Hocalarımız elinden geleni yapmıştır.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah rahmet eylesin.. zor bir durum..
iki kol iki bacak çok zor bir ameliyat adaptasayon işi vücut kaldıramadı..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İyi de hocalar neden kabul etmiş ?
önce iki kolu yapardın sonra iki bacağı ne aceleleri var ? Aynı anda bu kadar nakil mi olur yahu bence bu işte bir bit yeniği var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() tıbbın sınırları zorlandı ve olan oldu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Annesi kız vermiyorlar ameliyat gerçekleşsin evlendiricem oğlumu demişti...
önceside sonrasıda çok üzücü... kendi reklamları için mi giriştiler bu işe acaba... 1 1 takmak imkansız mı ki... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bende onu diyorum işte tek tek takıversinler.Zaten kalp dayanmamış bu yüzden bir bacağı çıkarmışlar,kan pompalama olayı dolaşımı vs. derken aha gitti adamcağız.
İsim işin herşey.Zaten baştan belliydi kolları bacakları taşırken düşürdüler yerlere. Ula ben bile kuşumun yumurtasını ele aldığımda yanlış yapmayım diye deli oluyorum gözüm yerinden fırlıcakmış gibi oluyor dikkatten. Bakanlık soruşturmalı bu olayı. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|