![]() |
#1 |
![]() ![]() Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor. TOPLANTIYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları: "Geçmiş olsun mesajları gönderen herkese teşekkür ediyorum.. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda beni karşılayan binlerce kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Orada gençler bana 'Dik dur eğilme bu gençlik seninle' diye bağırdı.. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu kalp Allah sıhat verdikçe bu kalp aziz milletim için çarpmaya devam edecektir. Bugüne kadar hep dik durduk eğilmedik. Bugüne kadar rüku ve secde dışında eğilmedik. Bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Milletin muhabbetinden daha büyük rütbe yoktur. Biliniz ki biz birlik ve bütünlük içinde olduğumuz süre içinde her türlü fitne fesadı elimizin tersiyle ittiğimiz sürece bu kutlu yürüyüşümüzü kimse bozamaz. Ak Parti hükümeti Türkiye'deki 74 milyonun hükümetidir. Pazar günü kederli bir yıl dönümünü idrak ettik. Hocalı'da toplam 613 masum insan Ermeni saldırganlar tarafından hunharca katledildi. Hocalı'da katledilen kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Pazar günü İstanbul başta olmak üzere bir çok şehrimizde katliam anıldı. İstanbul'daki mitingte marjinal bir kaç pankartın açılması bizim dayanışmamızı gölgelemeye yetmez. Her vatandaşımıza eşit mesafedeyiz. Her vatandaşının hukukunu güvence altına almış durumdayız. Bu ülkenin her bir vatandaşı birinci sınıf vatnadaştır. Şunu herkes bilsin ki Hocalı katliamını unutmayacağız unutturmayacağız. Adana'da baraj inşaatında işçilerimiz sele kapıldı. Kaza adli ve idari olarak soruşturuluyor. En kısa zamanda hadise aydınlanmış olacak. Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. " "27 Şubat'ta vefat eden merhum Başbakan'ımızı rahmetle anıyor ve mekanı cennet olsun diyoruz. " // haberler
![]() Konu OTTOMAN tarafından (02-28-2012 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan Erdoğan, 2 hafta aradan sonra ilk kez grup toplantısında partililere sesleniyor.. Erdoğan, Erbakan'ı da UNUTMADI! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|