AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-17-2012, 12:46   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart can bonibonun klibinde Illuminati simgesi

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun, 'Love Me Back' (Sen De Beni Sev) şarkısı için çekilen klibi; TRT Müzik ekranında yayınlandıktan hemen sonra sanal ortamda tartışılmaya başlandı.

ZIRVALIK, SAÇMALIK

Klipte yer alan bir görüntünün, dünyanın en gizli örgütü olarak gösterilen Illuminati örgütünün simgesi olan gözü anımsattığı öne sürüldü. Sertab Erener, Lady Gaga ve Madonna'nın da kliplerinde bu işareti kullandığı iddia edilmişti.

Can Bonomo ile Illuminati örgütü arasında bağlantı iddiaları geçtiğimiz haftalarda da gündeme gelmişti. Eurovision şarkısını seslendirirken Illuminati'ye özgü bir el hareketi yaptığı öne sürülen Bonomo'nun menajeri Ece Çelebioğlu, iddiaları şöyle yalanlamıştı: "Bu iddialar zırvalık, saçmalık. Çalışılmış bir şey yok. Yapılan hareketin özel bir anlamı da yok. Can, hep dans ettiği gibi dans ediyor. Bize garip garip sorular soruluyor. Garip yakıştırmalar yapılıyor. Biz, müziğimizle anılmak istiyoruz. Orada çalışılmış, özel bir mesajı olan, özel bir hareket yoktu."

TWITTER'DA NE YORUMLAR VAR?

Tepeden çekilen sahnelerde insanların dizilerek oluşturduğu şekil, gözün yapısı. Ortadaki yuvarlak da gözbebeğini temsil ediyor.

İşin içinde Illuminati varsa bu adam bu tiple bile ilk üçe kalır.

Bu da mı tesadüf bay Bonomo?

Ne bekliyordunuz? Kazanmanın tek şartı!

İnanamayacağımız ama birçok sanatçı Illuminati için çalışıyor. Müzik piyasası Illuminati'nin elinde.

Can Bonomo'nun Eurovision klibinde gene Illuminati işareti var?!

ILLUMINATI NEDİR?

Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden bir topluluk olarak tanınıyor. Monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülüyor. Faaliyeti ve varlığı ise kanıtlanamıyor.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-17-2012, 12:47   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Dindar nesil isteyen başbakan bu dangalağa neden ses çıkarmıyor ? trt yi eşek sudan gelene kadar haşat etmiyor ?
Alt 03-17-2012, 12:59   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ses çıkıyorda duyan yok
Gavurvizyon'a ben zaten karşıyım Saçma sapan işler.Zaten gavurvizyona ses çıkarmak için yine trt ye ses çıkarmak lazım değil mi sonuçta trt katılıyor
Alt 03-17-2012, 13:10   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
bizi temsil eden tek şey Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olması... dil ingilizce müzik bilmem ne tarzda söyleyen ayrı bir dert zaten...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2012, 14:39   #5
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
bunların eleştirilmesi ifşa edilebilmesi bile çok sevindirici...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2012, 15:08   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alt 03-17-2012, 15:20   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
hangi akil bu adami secti onu da bilmiyoruz ya..
merak edip bi kere bile dinlemedim sarkisini...
bu zamana kadar adini dahi duymus degilim ya
Alt 03-17-2012, 22:49   #8
Kullanıcı Adı
Yıldırım
İlluminati muhabbetlerini dikkatle takip ediyorum.
Bu çalışmaların esas amacı üçgenden, yuvarlaktan, saçma sapan şeyler çıkarıp milletimizin aklını karıştırmak ve aciz olduğunu hissettirmektir.(tabi bariz işaretlerin olduğu videoları inkar etmiyorum)
İşin sonu paranoyaya kadar gitmektedir.
Ben illuminati diye bir örgüt yoktur demiyorum ama benzetilen ve çıkarılan şekillerin %90'nının zorlama olduğu kanaatindeyim.

Böyle bir amaç ve girişim dahi olsa istenilen, olayın ifşa edilmesidir ve toplumlara aciz olduklarını ve herşeyin kendi ellerinde olduğu imajını oluşturmaktır.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2012, 22:59   #9
Kullanıcı Adı
HaArP
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=t7aidBTT9cA
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2012, 23:22   #10
Kullanıcı Adı
Tarantula_
adam yahudi niye şaşırdınız ki..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)