![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ergene-con un abileri...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tabiri caizse bu adamdan olsa olsa mal olur o da olmus
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ''War On Teror'', ''Teröre karşı savaş'', İslam'a karşı savaş !
Her kim Filistin'e bir adım yaklaşırsa ki Usame yaklaştı pasaportu yırtıldı ve Terörist oldu ! Şimdi Başbakan ''one minute'' dedi ! ''Terörist'' oldu... Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ بِطَانَةً مِّن دُونِكُمْ لاَ يَأْلُونَكُمْ خَبَالاً وَدُّواْ مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاء مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِن كُنتُمْ تَعْقِلُونَ Yâ eyyuhellezîne âmenû lâ tettehızû bitâneten min dûnikum lâ ye’lûnekum habâlâ(habâlen), veddû mâ anittum, kad bedetil bagdâu min efvâhihim, ve mâ tuhfî sudûruhum ekber(ekberu), kad beyyennâ lekumul âyâti in kuntum ta’kılûn(ta’kılûne). Ey İnananlar! Sizden olmayanı sırdaş edinmeyin, onlar sizi şaşırtmaktan geri durmazlar, sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların öfkesi ağızlarından taşmaktadır, kalblerinin gizlediği ise daha büyüktür. Eğer aklediyorsanız, şüphesiz size ayetleri açıkladık.(Al-i İmran 118) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gerzek herifin teki
Amerikan toplumunun dünyayı nasıl okuduğu da ortada bence Neocon bir TV de NeoNazi sloganlardan ibaret Ne ilginçtir İçeride ki NeoCon lar da Erdoğan'ı BOP ve ABD Uşağı olmakla itham ediyor Erdoğanla ilgili bir türlü karar veremediler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu mal evladının adaylıktan çekildi diye biliyorum.
Sanki bizim ülke vatandaşı ne natoya hayran ne ab sevdalısı ![]() Ama pis sevindim la bizi düşman oalrak gören birisi abd nin başıan gelmesi hoş olur ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Katılıyorum Mana yerini bulsun ! Katılmıyorum Nice Mazlum Kan ve Gözyaşına boğulacak ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zaten boğuluyor aga,bunların sivil hassasiyeti sadece Call of Duty oyununda ortaya çıkar,bir sivil öldürürsün bölüm baştan başlar
![]() Veya filmlerde abd başkanı halkı için,hatta ne halkı dünya ve dünya halkı için kendisini feda eder,kurtaramasa bile gemiden ayrılmaz halkla beraber ölür ![]() Veya Irak'ta veya Yemen'de mi ne abd askeri sivileri öldürür,öldürme emrini veren komutan yargılanır,tabi filmde ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu adamın Obama'yla arasının nasıl olduğunu söyleyin size neden böyle bir konuşma yaptığını söyleyeyim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|