12-15-2007, 19:30 | #1 |
Futbol Fikrasi
Fatih Terim bir gun Fransa'ya gitmis.Amaci Fransa Milli Takiminin teknik direktoruyle konusup ondan futbol taktikleri almakmis.
Fatih Terim:Efendim siz futbolcularinizla nasil bu kadar iyi anlasiyorsunuz?Ve nasil bu kadar basarili olabiliryorsunuz? Teknik Direktor:Futbolcularima test uyguluyorum.Bu sekilde hem basarili oluyoruz hemde futbolcularimla iyi anlasiyorum Fatih Terim:Peki bana bir ornek verirmisiniz? Teknik Direktor:Tabii. Fransa Milli Takiminin Teknik Direktoru hemen Zidane'i cagirir.Ve ona sorar Teknik Direktor:Zidane bana soylermisin?Senin annenin babanin oglu olan senin kardesin olmayan kisi kimdir? Zidane hemen cevap verir. Zidane:Benim hocam Teknik Direktor Zidane yi yollar.Fatih Terime isin inceliklerini anlatir. Fatih Terim Istanbul'a geri doner. Fatih Terim Hakan Sukur'u yanina cagirir ve Hakan'a sorar Fatih Terim:Hakan senin annenin babanin oglu olan fakat senin kardesin olmayan kisi kimdir diye sorar. Hakan dusunur ve derki hocam bulamadim.Ben bir Hagi'ye sorayim der. Hakan Hagiye sorar. Hakan Sukur:Hagi,senin annenin babanin oglu olan fakat senin kardesin olmayan kisi kimdir? Hagi hemen cevap verir.Ve benim der. Hakan Sukur Fatih Terimin yanina gider ve soyle der. Hocam cevabi buldum Hagi'ymis der. Fatih Terim:Hadi len ordan ne Hagi'si Zidane Zidane der :D :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-15-2007, 20:29 | #2 |
Futbol Fikrasi
boş........çünkü var oaln bir fıkraydı....
|
|
12-16-2007, 00:28 | #3 |
Futbol Fikrasi
|
|
12-17-2007, 19:02 | #4 |
Futbol Fikrasi
;) çok güzel bir fıkra :D :D :D
|
|
12-18-2007, 14:47 | #5 |
Futbol Fikrasi
Bildiğim ama okuyunca ya da anlatılınca her defasında güldüğüm güzel bir fıkra, belki de gerçek.
|
|
12-18-2007, 17:49 | #6 |
Futbol Fikrasi
Bu fıkranın pek çok farklı versiyonları var.
Ben okuyunca aklıma en komiğini getiriyorum. Şimdi bir gün Subirikintisi Baykal meclise gitmiş... diye başlıyor. |
|
12-19-2007, 23:42 | #7 |
Futbol Fikrasi
daha önce duymuştum |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|