AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-30-2012, 16:49   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart UEFA'dan Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a büyük şok!
UEFA'dan Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a büyük şok!

Türk futbolu için kara gün. UEFA, Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'u Avrupa kupalarından 1 yıl men etti. Gerekçe ise mali sebepler...

Beşiktaş Kulübü, finansal durumundaki sıkıntıdan dolayı UEFA tarafından Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Av. Levent Erdoğan ‘itiraz için CAS’a başvuracağız’ dedi.
1 Mayıs'ta Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, UEFA'nın İsviçre'nin Nyon'daki merkezinde UEFA yetkilileriyle görüşmesinin ardından 500 bin euro ceza karşılığı 3 yıl ertelenen cezaya UEFA müfettişleri itiraz etmişti. Bunun sonucunda tekrar görüşülen dava karara bağlandı.
Başkan Fikret Orman'ın bugün sabah saat 10.00'da avukat Emin Özkurt ve kulübün dış ilişkiler sorumlusu Emin Usta ile birlikte geldiği UEFA merkezinde yapılan görüşme sonrasında Beşiktaş'a 1 yıl UEFA kupalarından men cezası verildi.

FİKRET ORMAN: "ÇOK ÜZGÜNÜM"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Tahkim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Fikret Orman şunları söyledi: "Çok fazla şey söylemek istemiyorum. Heyet "Neler yapmak istediğinizi anladık" dese bile geçmişten gelen bu UEFA kurallarına uymayan durum nedeniyle bir ceza vermeleri gerektiğini söylediler. Gelecek sezon UEFA maçlarında olmayacağız. Ayrıca 200 bin Euro da ceza aldık. Bunun bir aşama sonrasında CAS'a gideceğiz. Şahsi olarak çok üzüntülüyüm. Beşiktaş böyle şeylerle muhattap olmamalı. Benim başkan olduğum yerde bir daha olmayacak."
CELAL KOLOT: İLK KAZMA FUTBOL TAKIMINA VURULMALI
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.
Kolot, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Böyle bir ceza bekliyordum. Benim için bir sürpriz olmadı. Bu Fikret Orman'ın bir suçu değil. Tamamen bir önceki yönetimin başkanı olan Yıldırım Demirören'den kaynaklanmaktadır. Aslında yönetim, hemen radikal kararları alıp, bu fırsatı değerlendirmeli ve yeni bir çıkış planı aramalıdır. İlk kazma futbol takımına, daha sonra da inşallah İnönü'ye vurulur."
"TÜRK FUTBOLU AÇISINDAN İYİ OLMADI"
UEFA'nın Beşiktaş'ı Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men etmesi, Süper Lig kulüplerinde de büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş'a verilen men cezasıyla ilgili olarak Süper Lig kulüplerinin başkanlarının DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptıkları açıklamalar şöyle:

NEVZAT ŞAHİN (Kardemir Karabükspor Başkanı): "Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamaması, hem Beşiktaş camiası, hem de Türk futbolu açısından iyi olmadı. UEFA'nın Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından 1 yıl men etmesini üzüntüyle karşıladık. Ama futbolun içersinde bu tür olaylar var. Bu tür sıkıntılara girmemek içinde gerekli planlamaların, tedbirlerin zamanında alınması ve yapılması gerekiyor. Keşke planlamalar zamanında doğru yapılsaydı. Beşiktaş camiası büyük, köklü bir kulüptür ve bunun altından kalkacaktır."

HASAN AKINCIOĞLU (Medical Park Antalyaspor Başkanı): UEFA'nın Beşiktaş aleyhine verdiği ceza, son derece üzdü. Karar, Türk futbolu adına da üzüntü yarattı. Beşiktaş gibi önemli bir kulübün böyle bir cezaya çarptırılması elbette hoş değil. Bu ve buna benzer kararın, bir daha yaşanmamasını diliyorum."

ALİ KAHRAMANLI (Mersin İdmanyurdu Başkanı): "Bu ceza, çok üzücü bir durum. UEFA'nın biraz esnek davranması gerekiyordu. Bütün kulüplerin borçları var. Beşiktaş Kulübü, buna itiraz edecektir. İnşallah bu meseleyi çözerler. Buna inanıyorum."

NEDİM TÜRKMEN (Orduspor Başkanı): "UEFA tarafından Beşiktaş'a verilen cezayla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yorum yapmamızda zaten şık olmaz."
star

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-30-2012, 17:30   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
uyefa kim ya altı üstü bir dernek diyen aklı evvelerin ne diyeceğini merak ediyorum...
altı üstü dernek yav dimi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2012, 17:59   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bu cezalar takımlarımıza ders olsun. Yıldırım Demirören böylelikle Beşiktaş'a bir zarar daha vermiş oldu. Fikret Orman'a kolaylıklar diliyorum. Fikret Orman, büyük bir mücadele vererek Beşiktaş'ın borçlarını makûl seviyelere düşürür inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2012, 22:58   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Konuyu ben paylaştım ama ne yalan söyleyeyim okumadım çünkü bu futbolun fe'sinden anlamıyorum.Özet geçebilecek varmı?
Fenerede verirlermi ceza?
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2012, 23:52   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
transfer parası ödemedi diye adamları bir yıl men eden UEFA...
şike yapanları neler yapabilir düşünmeye gerek yok...
okkalı bir ceza gelecekte..
ülkeyemi yoksa takımlara mı meçhul...
Alt 05-31-2012, 00:01   #6
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Cemaat uefayı ele geçirdi
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2012, 00:05   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Cemaatin işidir..
Demirören gitti izi kaldı
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2012, 00:33   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bjkliler akıllı cemaat felan komediye düşmezler...
herkes fenerli değil ki...
yediği naneleri kabul etmesin...
adamlar direk yd'ye küfrediyorlar...
haklılarda sırf o maho yüzünden oldu bunlar...
Alt 05-31-2012, 17:15   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bjkliler akıllı cemaat felan komediye düşmezler...
herkes fenerli değil ki...
yediği naneleri kabul etmesin...
adamlar direk yd'ye küfrediyorlar...
haklılarda sırf o maho yüzünden oldu bunlar...

Yıldırım Demirören'e benden tüyo. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için: Beşiktaş'ı ben borçlandırmadım Cemaat borçlandırdı desin.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)