AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-17-2012, 16:45   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Başörtülü Öğrenciyi Okuldan Kovdular
Başörtülü öğrenciyi okuldan kovdular

Manisa'da Murat Germen İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Zeyneb Şafak, iddialara göre karne almak için gittiği okulunda öğretmenler ve okul müdür yardımcısı tarafından ağır hakaretlere uğrayarak okuldan kovuldu.

Karne alamadan okuldan ayrılmak zorunda kalan Zeyneb Şafak, durumu ailesine bildirdi. Baba Mehmet Şafak, kızını alarak Manisa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Adli İşlemler Büro Amirliği’ne gitti ve öğretmenler ile ve müdür yardımcısından şikâyetçi oldu.

O gün serbest kıyafet günüydü

Öğretmenlerinin kendisine hakaret ettiği anda arkadaşlarının da olaya şahit olduğunu belirten Zeyneb Şafak, “O gün serbest kıyafet olduğu için başörtüsü ile okula gittim. Ben, okul dışında devamlı surette başörtüsü takarım; ama okula başı açık geliyorum.” dedi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ailenin şikâyet dilekçesini incelediklerini, gerekirse soruşturma açılabileceğini söyledi.

Kaynak

Star 13.06.2012

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2012, 17:36   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Kardeşim tamam normal derse geleni çıkartmak yasal bir hak lakin kızcağız karnesini almaya gelmiş okul bitmiş yani...siz neyin kinini güdüyorsunuz?
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2012, 19:58   #3
Kullanıcı Adı
barayev
bu ŞİRRETLİĞİ inanın ki İddia ediyorum ki en çok ALİSİZLER yapıyor buna inanın...
Ve bunlar Devletin 90 yıllık KADROLAŞMIŞ CHP lileridir
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
başörtülü öğrenciye zulüm, başörtülüye hakaret, chp zihniyeti, ilköğretim okulu, manisa, murat germen

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)