06-21-2012, 10:56 | #1 |
'Türkiye süper güç oldu'
İsrail Başbakan Yardımcısı'ndan Türkiye yorumu... İsrail Başbakan Yardımcısı Şaul Mofaz, herkesin, Türkiye’nin artık bölgesinde bir süper güç haline geldiğini anlaması gerektiğini belirterek, ”Türkiye ile geçmişte olduğu gibi stratejik ilişkilerimiz olmalı. Artık geçmişi geride bırakıp geleceğe bakmalıyız” dedi. Mofaz, Washington Institute adlı düşünce kuruluşunda verdiği konferansta, ”Türkiye-İsrail ilişkilerinin düzeltileceği yönünde İsrail tarafında bir umudun olup olmadığı” şeklindeki soruyu yanıtladı. Türkiye ile ilişkilerin çok önemli olduğunu vurgulayan Mofaz, ”Özellikle İsrail’de olmak üzere hepimiz, Türkiye’nin bölgesinde bir süper güç haline geldiğini anlamalıyız. Türkiye’yi bölgemizde bir süper güç olarak görüyorum, bunda hiçbir şüphe yok” dedi. Mofaz, sözlerine şöyle devam etti: ”Türkiye ile geçmişte olduğu gibi stratejik ilişkilerimiz olmalı. İsrail Genelkurmay Başkanı’yken en iyi dostum Türk Genelkurmay Başkanı’ydı. Bunu (ilişkilerimizdeki sorunları) çözmeliyiz. Biz derken, iki taraftan da liderleri kastediyorum. Bir araya gelmeli, konuşmalı, geçmişi geride bırakmalı ve geleceğe bakmalıyız. Bunun önümüzdeki aylarda gerçekleşeceğine inanıyorum. Ne zaman ve nasıl olacağını söyleyemem ama hem İsrail’in hem de Türkiye’nin stratejik hedefleri için bu gerekli.” Mofaz, bir soru üzerine, Türkiye ile İsrail arasındaki geçmişteki olumlu ilişkilerin şimdi de olması gerektiğini yineleyerek, ”Bu hem bizim hem de Türklerin atması gereken stratejik bir adım” dedi. kaynak video için AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-21-2012, 10:59 | #2 |
Ayyy ne kadar mutlu olduuuuuuuuuuuuum
İsrail'in başarıyı tescillemesi bizi çok onurlandırdı.. Klasik kabine yorumu yapayım bir de ZAMANLAMA MANİDAR Konu Garibüzzaman tarafından (06-21-2012 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
06-21-2012, 20:13 | #3 | |
Alıntı:
Siyonist Rejimin GK eski Başkanı bunu itiraf ediyor ama sen ÜZÜLÜYORSUN ? NEDEN ? |
||
06-21-2012, 20:15 | #4 | |
Alıntı:
İsrail ile yaşanan sıkıntıları biliyorsunuzdur umarım... Köpeğin yanına gelmesi için kemik atmak gerekir. Neyse daha fazla konuşmayayım.. Sen züğürt tesellisi yaşamaya devam et |
||
06-21-2012, 20:43 | #5 | |
Alıntı:
|
||
06-21-2012, 21:19 | #6 |
ortada bir gerçek var , ekonomik idaalistler mi dersiniz nederseniz deyin artık , söylemekten kendilerini alamıyorlar, birzamanlar ingiliz yetkilinin ,, tükiye yerine osmanlı devleti yazması gibi,,biyerde okumuştum mevzu pek akllımda değil, yani demek istenen şey tamamiyle doğruuuu,, yoksa bu siyonistlerin pış pış yapmak için böyle bi açıklama yapacaklarını sanmıyorum.. !!!!!!
|
|
06-21-2012, 21:32 | #7 |
Ekonomik ve Siyasal Başarılar ortada ve Nufuz alanımız genişledi Dünyanın hemen hemen her yerinde Yatırımcılarımız, Sanayicileriz boy gösteriyorlar eskiden neyimiz vardı ki ?İFLAS etmiş Silik ve Ezik bi Ülkeydik Ab kapılarında BORÇ DİLENİLİYORDU ...
Türkiyenin tek eksiği ORDUSUDUR. |
|
06-21-2012, 22:35 | #8 |
Daha değiliz ama yakında oluruz inşAllah
|
|
06-21-2012, 23:16 | #9 |
Bayram degil enistem beni neden optu?
Soylediklerinde samimi oldugunu sanmiyorum ama bir gercek varki turkiye guclu ulke olmaya dogru emin adimlarla ilerliyor biiznillah. |
|
06-21-2012, 23:23 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|