![]() |
#1 |
![]() Başbakan'ın ''İmam hatiplere 'arka bahçemiz' diyen zihniyetle yollarımız ayırdık'' sözlerine Milli Gazete, ''Erbakan bu lafı hiç söylemedi. İspatlamayan şerefsizdir'' diye seslendi
Milli Gazete ve Saadet Partisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Necmettin Erbakan'ı kastederek yaptığı "İmam hatiplere arka bahçemiz diyen zihniyetle yollarımızı ayırdık" açıklamasına zehir zemberek yanıtlar verdi. Yanıtta Erbakan'a atfedilen "arka bahçe" sözünün ilk kez 14 Ağustos 1997 yılında TBMM Genel Kurulu'nda tartışıldığı ve burada başta Salih Kapusuz olmak üzere dönemin RP'li bugünkü AKP'li yöneticilerinin bu sözün Erbakan'a ait olmadığını savundukları belirtildi. Kapusuz ve zamanın RP'lilerinin bu sözün Erbakan'a ait olduğunu söyleyen ANAP'lı Nejat Arseven'e, "Yalancı, terbiyesiz herif. Erbakan böyle bir söz söylemedi" diye tepki gösterdikleri de anlatıldı. SP Genel Başkanı Recai Kutan da Erdoğan'a tepki gösterirken, "Sayın Erbakan ya da herhangi bir Milli Görüşçünün ağzından bugüne kadar 'imam hatipler arka bahçemizdir' diye bir söz çıkmamıştır" dedi. Bu sözün eski Başbakan Mesut Yılmaz'a ait olduğunu savunan ve geçmişte Erdoğan'a atfen de bu tür yakıştırmalar yapıldığını kaydeden Kutan şunları söyledi: "Milli Görüşcüler yuvaya dönmeye başladı. Erdoğan'ın son zamanlardaki bu tür beyanları bu telaşın neticesidir. Dini siyasete alet edenler konusunda Erdoğan'ın geçmişine bakmak lazım. Erdoğan da aynı konuda itham ediliyordu. Böyle düşünüldüğünde o zaman geçmişte de en büyük suikastçi Erdoğan olur." http://haber.gazetevatan.com/0/56695/1/Haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 08.07.2005 22:21
tarihli haber . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ne zaman ve nerede Necmettin Erbakan'ı kastederek, "İmam hatiplere arka bahçemiz diyen zihniyetle yollarımızı ayırdık." demiş?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dinlemeyin bu Ezeli...adam gizli MHP'li
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Aslında bende bu konuşmayı ne zaman yapmış diye tarihe baktım ama kaynaktaki güncel tarihi görüp diğerini görmemişim google da arasaydım görürmüşüm ama o kadarda umursamadım .
Alıntı:
Ben Erdoğancıyken ya doğmamıştın yada anne sütü kullanıyordun üstüne üstlük altında bezleniyordu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sayın Erbakan ile Erdoğan arasına ve AKP ile SP arasına hiç kimse FİTNE sokamaz..
Müslümanlar PARTİZANLIK yapmazlar DAVA Adamıdırlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Enteresan.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |