![]() |
#1 |
![]() Son iki buçuk yılda kışlada intihar eden asker sayısı: 175!..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yani ne demek oluyor bu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aslında bir şey demek olmuyor. Olağan bir şey bu. Yani olağan bir şeymiş. Ama böyle intiharların askeriyede normal olduğunu daha evvelden bilmediğim için bana bir şey demek oluyor gibi gelmişti. Meğer değilmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() intihar normal bişey değil zatende sizde şöyle oluyor adam evinde gebersin anasını satıyı sallamıyorum ben evde kendini asanları ama kışlada olunca hemen siyasi malzeme kışlada baskı var efendim bikaç mehmet intihar etti diye bişey olmaz normaldir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cümlenizin ilk kısmında haklısınız artık o tür haberleri kanıksadık, alıştık, normal geliyor, her gün aynı haberler, ilk kez öğrendiğimiz kadar şaşırmıyoruz artık bu askerlerin intihar etmesi gibi, cümlenizin ikinci kısmına gelirsek orduevine şuna buna gerek yok Atatürk dururken; Atatürk'ten büyük siyasi malzeme mi olur? Hem zaten gayet iyi biliyoruz Fenerbahçe orduevinde sakat olmadığı halde çizmelerini askerlere giydiren generallerin varlığını! Garson askere "kendisi sakat mı?" diye sorduğumuz vakit gayet mahcup ve kısık sesle "yoo" diye aldığımız cevapları da gayet iyi biliyoruz! Atatürk'ten ve onun devamcılarından büyük siyasi malzeme mi olurmuş?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|