![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’a giden CHP milletvekilleri Hurşit Güneş ve Süleyman Çelebi’nin Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kente girmelerine izin verilmemesine tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu, "Milletvekillerimizi gönderdim; ’Gidin o kampa bakın, ajanlar, casuslar cirit atıyor’ diye. Hükümet yasak getirmiş ’Bu kampa giremezsiniz’ diye. Şimdi ben cevap bekliyorum hükümetten. O kampta kimleri eğitiyorsunuz? Müslüman kanı dökülsün diye adam mı yetiştiriyorsunuz.Milletvekillerimize diyorlar ki: Siz bu kampa giremezsiniz. Niye giremiyoruz? Orası ABD üssü mü? Hayır. Türkiye Cumhuriyeti'nin toprakları. Bir milletvekiline 'Siz bu kampa giremezseniz' dediğiniz andan itibaren o kampta gayri meşru işler var demektir" dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21308989.asp Bugünlerde kamplar ile ilgili şikayetler çoğaldı.İnsanlar evlerinde huzursuz olmaya başlamış saldırgan şekilde davranıyorlar.Özellikle bu kamplarda muhaliflere silahlı eğitim verildiğiyle alakalı dedikodular çoğaldı. Vekillerin içeri alınmaması ise çok ayıp.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() CHP'li milleteklillerine özel olarak böyle bir ayrımcılık yapılacağını düşünmüyorum...muhakkak bunun mantıklı bir açıklaması yapılacaktır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu aç köpeklerin ayaklarına gideceklerine türkiyedeki garibanın ayağına gitseler keşke
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |