![]() |
#1 |
![]() ![]() MHP’de rekabet hız kazandı. Ahmet Çakar ve Mesut Türker’den sonra Koray Aydın da Devlet Bahçeli’nin liderliğine son vermek için bugün başkan adaylığını açıkladı. Ancak Bahçeli’nin rakiplerine şok bir haber daha geldi… MHP’nin en güçlü olduğu illerden biri daha “Bahçeli” dedi… MHP'nin 4 Kasım'daki 10. Olağan Büyük Kurultay'ı öncesi, 15 yıldır genel başkanlık koltuğunda oturan Devlet Bahçeli karşısında yarışacak başkan adayı sayısı üçe çıktı. Eski İstanbul Milletvekili Ahmet Çakar ve eski Yozgaz Milletvekili Mesut Türker'den sonra Trabzon Milletvekili Koray Aydın da bugün adaylığını açıklıyor. Yarışın Bahçeli ile Aydın arasında geçmesi bekleniyor. MHP'de büyük kongre tarihi yaklaşırken parti kulisleri hareketlenmeye başladı. Bugüne kadar Çakar ve Türker, Bahçeli karşısında adaylıklarını açıkladı. Yüce Divan'da beraat ettikten sonra 12 Haziran seçimlerinde Trabzon'dan yeniden milletvekili seçilen eski bakanlardan Aydın da bugün adaylığını açıkladı. RAKİPLERE ŞOK Bahçeli'nin bu üç rakibinden en güçlü olanının Koray Aydın olduğu belirtilirken, bu isim de bugün şok bir açıklama ile sarsıldı. MHP'nin güçlü olduğu illerden Kayseri'nin ardından Erzurum da, tercihlerinin “Bahçeli olduğunu” açıkladı. MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Koray Aydın'ın adaylığını açıkladığı günde (bugün) yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Amacı Meşruiyeti milli irade olan, insan odaklı, seviyeli, ilkeli, dürüst bir siyaset anlayışı ile adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis etmek; toplumsal barış ve huzuru hakim kılmak olan Milliyetçi Hareket Partisi 4 Kasım 2012 tarihinde Genel kurultayını yapacaktır. Yapılacak olan bu kongrede Erzurum Teşkilatı olarak, üzerinde oynanan her türlü oyun ve dayatmalara rağmen bu ülkenin yıkılmayan tek kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisinin Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sadece MHP ve Türkiye'nin değil Türk Dünyasının da geleceği ve teminatı olarak gördüğümüzden dolayı; bilge liderimizle bugüne kadar nasıl yol arkadaşı olduysak, bundan sonrada yol arkadaşı olmaya devam edeceğimizin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.” KAYSERİ VE İZMİR DE “BAHÇELİ” DİYOR Dün de, MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke “Bugüne kadar olduğu gibi 4 Kasım'daki Büyük Kurultay'da da desteğimiz ve dualarımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yedir” açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş' "56 kurultay delegemizle Devlet Bahçeli'nin arkasındayız. Tek fire vermeyiz" demişti. MHP LİDERİ MEYDAN OKUDU MHP lideri Devlet Bahçeli, bir süre önce iftarda buluştuğu gazetecilere “Partiye katılmış olan değerli kardeşlerimizin yönetimi paylaşmaları, aday olmaları en tabi hakkıdır. Yeter ki MHP'ye yakışır bir üslup ve güzellik içinde çalışmalarını sürdürmelerinde yarar var. Kim aday olacaksa hepsine başarılar diliyorum. Ama yarışın içinde benim de olacağımı kimse unutmasın” demişti. Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |