AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2012, 12:16   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Exclamation Başbakan 'İskele Sancak'a konuk oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in yönetimindeki Kanal 7 ile Ülke TV ortak yayınında gerçekleşecek İskele Sancak Özel programına konuk olacak.

Başbakan Erdoğan, son kez aday olacağı ve kadrosunu yenileyeceği büyük kongre öncesi canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplayacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Acet'in yönetimindeki İskele Sancak Özel programına konuk oluyor. Mehmet Acet'in yönetiminde Ülke TV ile Kanal 7 ortak yayınında gerçekleşecek programda Star Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Yeni Şafak Yazarı Salih Tuna da yer alacak. Başbakan Erdoğan, 30 Eylül Pazar günü gerçekleşecek ve son kez genel başkanlığa adaylığını koyacağı kongre öncesi canlı yayında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayacak. Programda cevabı aranacak bazı sorular şöyle; "Ak Parti'nin yeni dönemde hangi hedefleri olacak? Parti de kimler gidecek, gidenlerin yerini kimler alacak? Balyoz davasından çıkan kararlar, demokrasinin zaferi mi? Yoksa mahkemenin kararları adaletten uzak mı? Terörle mücadele konusunda hükümetin bundan sonraki tutumu nasıl olacak? Terörü bitirmek için CHP ve diğer partilerle ortak çalışmalar yapılacak mı? Akaryakıt vergilerindeki artışa yenileri eklenecek mi? Ekim ayında yeni zamlar mı geliyor?"
Mehmet Acet, Fehmi Koru, Hasan Öztürk ve Salih Tuna soruyor, Başbakan Erdoğan İskele Sancak Özel yayınında yanıt veriyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk olacağı İskele Sancak Özel 26 Eylül 2012 Çarşamba akşamı 20.00'de Kanal 7 ve Ülke TV'de...

Haber7

Konu Necip Fazıl tarafından (09-26-2012 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-26-2012, 12:18   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl

Konu Necip Fazıl tarafından (09-26-2012 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-26-2012, 15:38   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-26-2012, 15:59   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Partide kimler gidecek gidenlerin yerine kimler gelecek...bu kopnu hakkında başbakanın açıklama yapacağını düşünmüyorum...
Kongre önce vereceği mesajlarla izlememiz gereken bir program olacak

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2012, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Başbakan Erdoğan canlı yayında soruları cevapladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında bazı gazetecilerin sorularını cevapladı

Mehmet Acet'in yönetiminde Ülke TV ile Kanal 7 ortak yayınında gerçekleşen programda Star Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Yeni Şafak Yazarı Salih Tuna da yer aldı

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları

NEŞET ERTAŞ'IN VEFATI

Cenazeye katılımına da baktığımızda çok seveni vardı. Kendisiyle birebir de nuhabbetimiz vardı. Garip mahlasını seçmesi bu yalan dünyaya garip gözüyle bakması önemliydi. Çizgisini şaşırmadı. Tanışmalarımızda ben biraz takıldım üstad çok sigara içiyorsun dedim.O benim dostum onunla beraber hemhal oluyorum dedi. Hastanede ziyaret edemedim onun için üzgünüm. Katılımın bu denli yüksek olması yerinin cennet olmasına vesile olur.

KÜRT MESELESİYLE İLGİLİ BUGÜN FARKLI BİR NOKTADAYIZ

Bugün bizim bir yavrumuzun şehit olması dahi katlanılamaz ama bu rakamlar bazı gerçekleri ortaya koyması bakımından önemli.O yıllarda 6956-6596 gibi terör olaylarının grafiği var. Geliyoruz 2012'de 1698'e düşüyor. En düşük olduğu yıl ise 2000-2001-2002. Eylem sayısı olarak. Şimdi şehitlerimizin ve teröristlerin durumuna baktığımızda ise 2012 yılı itibariyle bizim olay sayısı 1926 görünüyor toplam şehidimiz 144. Şehit asker sayısı 107 şehit polis sayısı 24 şehit korucu 13 ölen vatandaşımız 29. Bu arada terörist sayısı 239. Böyle bir tabloyla ayrıca karşı karşıyayız. Daha önce bireysel hedef belirlemişti terör örgütü. Şimdi alan hakimiyeti sağlamaya çalışıyor. Şemdinli'de bunu yapmaya çalıştılar ama boşa çıktı ve onların inlerine adeta girildi. Bunu diğer yerlerde teşebbüs etme teşebüsüne giremediler. Yollardaki mayınlara yönelik güvenlik güçlerimizin yeni çalışmalar var. Ama terör şu anda bitecek diye bir tesbiti yapmak kolay değil. Bazıları biz gittik ispanya ile İngiltere ile görüştük. Sirilanka orası bir ada ve orayı yerle bir etmişler. Biz bir hukuk devletiyiz.

OSLO GÖRÜŞMELERİ

Ben MİT Müsteşarım Emre Bey zamanında başlattım görüşmeleri. Ve şu anda kesilmenin bazı sebepleri oldu. İletişimdeki samimiyetsizlik nedeniyle burada bu işi keselim dedik. Burada çok ciddi yanlışı bölücü terör örgütü uydurma bir metin ortada ama bunu belge olarak sundular. Oradaki görüşmelerin içerisinde yok mu? Vardır. Ama tarafların imzası yok. Bunu yazılı ve görsel medyaya pas ettiler. BAkıyorsunuz hemen yargı devreye gitti hemen ardından benim üzerime geleceklerdi. Onun üzerine niye gidiyorsunuz benim üzerime gelin dedim.Eğer imzası olsaydı niye attın diye sorardın. Görüşmelerdeki detaylar bize anlatılıyor. Biz devlet yönetiyoruz bakkal dükkanı yönetmiyoruz.

YENİ BİR OSLO GÖRÜŞMESİ OLUR MU

Biz anamuhalefet partisinin çağrısına sıcak baktık. Geldiler 3'er arkadaşla görüştük. CHP'li genel başkan yardımcısı bu hemen olmaz biraz zaman geçsin denildi. CHP'den hala bir talep gelmedi. O gün açıklanan maddeler tamamen tesbitti. Biz kendilerine çağrıyı ayrıca diyeceğiz. Ve gelin hep beraber bu taşın altına elimizi koyalım diyeceğiz. Ne gerekiyorsa yaparız. Bu arada İmralı ile ilgili görüşmeler yine olabilir. İmralı öldürüldü tarzı şeyler var. Kardeşinin oraya gitmesini istedik. Sonunda kabul edildi ve gitti görüştü geldi. Demirtaş'ın açıklaması burada yatıyor. Avukatları da kabul etmiyor dışarıya da görüşmeler manipüle edilerek taşındı.

Sivil toplum örgütleri 1 milyon kişiyi toparlayıp terör protestosu yapacaksa özgürlük alanı tabiiki yapabilirler.

BAŞBAKAN ANKARALILAŞTI MI BAŞBAKAN DEĞİŞTİ Mİ

Tabi kişinin kendisi ile ilgili konuşması zor. Fakat Ankara şahsımı değiştirdiği gibi bir şeyi kabullenmem mümkün değil. Ben bu toprakların çocuğuyum mütevazi olarak bu yaşantımı sürdürmek istitiyorum. Yaşamımla düşüncemle aldığım terbiyeyle doğru orantılıdır. 444'ü getirerek buraya kolay gelmedik. En güzel cevaptır bu. Eğer Ankaralılaşmış olsaydık bu 4+4+4'ü yapamazdık. İcraatlarımız bunları gayet açık ve net ortaya koyuyor.

EKONOMİDEKİ ZAMLAR

Akaryakıtta aslında normal zamandaki fiyatları piyasa belirliyor. Şu andaki zam bizim dengeler açısından bir zam olmuştur. Özellikle doğalgaz konusunda dikkatli gittik ancak dünyadaki genel gidişat nedeniyle zammı yapmak zorundayız. Zammı yapmazsanız bunları hazineden ödüyorsunuz. Bu sizi zamanında müdahalelerin yapılmadığı bir duruma getirir. Biz planlı bir şekilde giderek yolumuza devam ediyoruz. Biz mutfak tüpüne zam yapılmayacğaını sanayi tüpüne zam yapılmayacak. Ama diğerlerinde de oranlar öyle ciddi oranlar değil.

Şimdi medyada öyle şeyler oluyor ki insaf dışı yakıştırmalar var. Ankaralılaşma ifadesinin benimle ilgisi yok. Tayyip Erdoğan ve arkadaşları statikoya teslims olmaz. 444 bu statikonun değişmesidir. Üniversitelerdeki rahatlama da statükonun yok edilmesinin bir aşamasıdır. Biz Ada'ya ve Oslo'ya danışmanımızı göndererek bozduk.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İÇİNDE ALMAN'I DA VAR ARABI DA

Benim Kürt kardeşimin hükümetle devletle bir derdi yok. Terör örgütünün içinde Alman'ı da var ARabı da var. Batılı bazı tipler Kandil'e kadar çıkarak Türkiye'deki bu terör eylemflerinin hızlandırılmasını istemektedirler. Eğer bugün Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bazıları çok rahat dolaşabiliyorlarsa, oralarda aklı hayale gelmez paralar elde edebiliyorlarsa durum gayet ortada açık. Bakıyorsunuz bir çadır kurup terör örgütü için para topluyorlar. Hakkari'deki esnaf cebren haraca bağlandığı gibi orada da bağlanıyor.

Bizim tezimiz silahlar sussun değil silahlar bırakılsın. Silah bir tahrik unsurudur. Silah elinizde olduğu sürece gereğini yaparsınız. O silah zaten sizi oraya iter. Silahların bırakılması konusunda orada varız. Leyla Hanım'a da bunu söyledim. Silahlar bırakılsın derseniz bunu oturur konuşuruz ama silahlar bırakılmadan susmaz.

Habervaktim
Alt 09-27-2012, 00:01   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-27-2012, 00:01   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-27-2012, 00:16   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-27-2012, 01:39   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 10-03-2012, 11:26   #10
Kullanıcı Adı
serkansüzgün
dünya liderim benimm.....
serkansüzgün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)