12-24-2007, 03:06 | #1 |
CİN ÇIKARMA + 18
işte insanın içine giren bir cin...
pek tabi cinden muhafazanın yolu abdestsiz gezmemek ve ayetel kürsi okumaktır.bundan başka cinlerin şerrinden emin olmanın imkanı yoktur.cinler daha çok izbe kırsal ve terkedilmiş viran yerlerde yaşarlar.. Hz peygamber s.a.v Ebu Hüreyre’yi Medine’de zekat olarak gelmiş olan hurmaların muhafazasına memur etmişti. Bir kimseyi hurma çalarken yakaladı. Seni Rasülüllah’a götüreceğim dedi. Hırsız, fakirim, çoluğum çocuğum çoktur, diyerek yalvarınca, bıraktı. Ertesi gün, Rasülüllah Ebu Hüreyre’yi çağırıp, “Dün gece bıraktığın adam ne yapmıştı?” dedi. Ebu Hüreyre anlatınca, “Seni aldatmış. Yine gelecektir.” buyurdu. Ertesi gece yine geldi ve yakalandı. Tekrar yalvarıp, Allah aşkına bırak dedi ve kurtuldu. Üçüncü gece, tekrar gelip yakalanınca, yalvarmaları fayda vermedi. Beni bırakırsan, birkaç şey öğretirim, sana çok faydası olur, dedi. Ebu Hüreyre kabul etti. Gece yatarken, Âyetel kürsi’yi okursan Allahü teâla seni korur, yanına şeytan yaklaşmaz, dedi ve gitti. Ertesi gün, Rasülüllah, Ebu Hüreyre’ye tekrar sorup cevap alınca: “Şimdi doğru söylemiş. Halbuki kendisi çok yalancıdır. Üç gecedir kiminle konuştuğunu biliyor musun?” dedi. Hayır bilmiyorum deyince, “O kimse şeytan idi.” buyurdu. Lütfen, rivayetin kaynağını belirtelim...
Konu Fasl-ı Gül tarafından (03-15-2009 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-17-2009, 15:13 | #2 |
bu gerçekmi acaba
|
|
01-17-2009, 15:40 | #3 |
Yüce Rabbimizin buyurduğu savunma mekanizmaları(ayetler,süreler v.s)ile iyi ve sürekli bir savunma içerisinde bulunursak,bize şeytan yaklaşamaz..!
|
|
01-17-2009, 15:42 | #4 |
Şizofrenik bi hastalıkta olabilir aslında..
Böyle net ortamında bir sürü video dolaşıyor yoksa, körü körüne itibar etmemeli diye düşünüyorum.. |
|
03-13-2009, 15:51 | #5 |
korktum
|
|
03-13-2009, 16:14 | #6 |
ayy çok itici
|
|
03-15-2009, 03:17 | #7 |
mle bişey yokkk
|