12-21-2012, 13:20 | #1 |
Habervaktim PKK’nın Hedefinde
Bölücü terör örgütünün propagandasını yapmaktan birkaç kez kapatılan Özgür Gündem adlı sözde gazete, sürmanşetten Habervaktim.com’u hedef gösterdi. Özgür Gündem'de dün garip bir tecavüz haberi yayınlanmış, habervaktim de bunu manşetine taşımıştı. “Örgütçülerden Garip Bir ‘Tecavüz' Haberi” başlığıyla aktardığımız haberimizde, faturanın yine devlete kesiliyor oluşuna vurgu yapmıştık. Özgür Gündem'in sözkonusu haberinde, Van'da 23 yaşındaki bir kadının tecavüze uğradığı, hamile kaldığı, karnındaki bebeği aldırmak istediği, ‘Ailem öğrenirse beni öldürür' dediği, savcılığın “kadını korumaya alabileceklerini”, kürtaj için izin veremeyeceklerini bildirdiği aktarılırken, “TÖRE CİNAYETİNE DOĞRU ADIM ADIM”, “DEVLET ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYOR” şeklinde yorumlar yapılıyordu. Habervaktim'in bu garip tecavüz haberini haberleştirmesi karşısında öfkelenen Özgür Gündem, bugün sürmanşetten, sitemizi tetikçilikle suçladı. Özgür Gündem şöyle yazdı: “Dün tecavüzcüsünden hamile kalan ve ‘kürtajı yasak buyuran' devlet zihniyeti nedeniyle ölüme gün sayan bir kadının dramını gündeme getirdik. Devlet sessiz kalırken, tetikçisi habervaktim.com Özgür Basın'a saldırdı.” Habervaktim.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|