AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-16-2013, 20:11   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Recep Tayyip Erdoğan: Türklük Anayasa'dan Çıkarılamaz
Erdoğan: Türklük Anayasa'dan çıkarılamaz



Yeni Anayasa ve Türklük tartışmalarıyla ilgili Başbakan Erdoğan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda (MKYK) net mesajlar verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa'dan "Türk Milleti" ifadesinin çıkarılacağı iddiasını AK Parti MKYK'da yalanladı: "Bu uydurmadır."

"KAVRAMI KORUYORUZ"


Başbakan Erdoğan dün Ankara'da toplanan MKYK'da, "Türk Milleti" kavramının bir ırkı tanımlamadığını vurguladı: "Anayasa önerimizde Türk Milleti kavramını koruyoruz."

"KAFA KARIŞIKLIĞI GİDERİLECEK"

Yeni Anayasa'dan Türk Milleti ifadesinin çıkarılacağı iddiaları için "Uydurma" diyen Başbakan Erdoğan, "Bizim anayasa önerimiz, çözüm sürecinde yaşanan kafa karışıklığını giderecek nitelikte." diye konuştu. Habertürk'ten Hasan Bozkurt'un haberine göre Erdoğan, "Türk Milleti bir ırkı değil vatandaşlığı tanımlıyor. Türklük, başka etnik kökenleri inkâr eden değil, bütün etnik kökenleri kucaklayan bir kavram olarak bizim anayasa metnimizde yer alacak." dedi.

Kaynak

En Son Haber 16.04.2013

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-17-2013, 11:03   #2
Kullanıcı Adı
Shaguj
Standart
Tutarlılık konusunda güvenim kalmadı artık başbakana
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2013, 04:51   #3
Kullanıcı Adı
akgençlk
Standart
Osmanlı da Türk'tü ama çok ulusluydu, hatta çok dinli bir devletti. Lakin Türklük hiç bu kadar ayak altına alınmamıştı. Osmanlı atalarına, ırkına, tarihine sahip çıkan bir devletti. Bu sebeple 600 küsür sene hüküm sürdü. Biz ise kürtlüğü yüceltme gayretine düştük.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaletvekalkınmapartisi, ak parti, anayasa'dan çıkarılamaz, barış süreci, başbakan erdoğan, çözüm süreci, recep tayyip erdoğan, türklük


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi