AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 07-26-2013, 06:08   #1
Kullanıcı Adı
AK BahaTekin
Standart Ömür Gedik: "Ben de Erdoğan hayranıyım!"
Şafak Sezer'in Başbakan Erdoğan'dan özür dilemesine tepkiler gelmeye devam ederken, Ömür Gedik'ten Sezer'e destek geldi.

Şafak Sezer'e destek veren Hürriyet Kelebek yazarı Ömür Gedik, Başbakan'ın duyarlı tutumuna hayran kaldığını belirterek, “Ama beni de dönekler listesine yazarlar artık” dedi.

Gezi eylemlerine katıldığı için Başbakan'dan özür dilediği iddia edilen Şafak Sezer'e Hürriyet Kelebek yazarı Ömür Gedik'ten destek geldi.

İşte Gedik'in yazısından ilgili kısım;

"Bir Şafak Sezer dönek, kaypak, güvenilmez muhabbetidir gidiyor.

Neymiş Gezi'ye gitmiş, ardından da Başbakan'ın elini öpmüş.

Eeee, ne olmuş diyorum ben de.

Neden taraf olduklarımızın her şeyini sevip onaylamak ya da tam tersi karşısında olduklarımızın her hareketini eleştirmek zorunda bırakılıyoruz ki?

Şafak hem Recep Tayyip Erdoğan'ı sevip hem de Gezi eylemine katılmış olamaz mı?

Ben Gezi olaylarının ilk günlerinde yeşilin, parkın, doğanın yanında olmayı tercih ettiğim için hükümetin AVM odaklı tavrının karşısındaydım.

Yapmayın, yıkmayın, kesmeyin, betona çevirmeyin diyordum.

Ama hayvan hakları konusunda Dolmabahçe'de Başbakan'la yaptığımız görüşmede de kendisine ve duyarlı tutumuna hayran kalmıştım.

Torununun ve kendisinin hayvan sevgisini anlatan, sokak hayvanları konusunda desteğini esirgemeyeceğini söyleyen, merhametli bir Başbakan vardı karşımda.

Parkı AVM yapmak istediğinde karşısındaydım, hayvan haklarını koruduğunda ise tamamen yanında...

Bunlar sadece iki somut örnek.

Bence gayet doğal ve olması gereken.

Ama beni de dönekler listesine yazarlar artık!"

YAZETE

AK BahaTekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)