AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 08-17-2013, 23:25   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Süleyman Soylu: Darbecilerin Çocukları da Darbeci
Soylu: Darbecilerin Çocukları da Darbeci

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Silivri'den kahraman çıkmaz, darbecilerin çocukları da darbeci. 3-5 isyancıya teslim olursa Başbakan'ın yakasına yapışırım.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ergenekon Davası'nı Türkiye'nin hukuka dayalı fabrika ayarlarına dönmesi olarak değerlendirdi.

Ömer Şahin'in TRT Türk'deki "Görüş Farkı" programına katılan Soylu şunları söyledi: "Ben neyle suçlandığımı bilmiyorum diyenler samimiyetsizdir. Neyin ne olduğunu en iyi onlar bilirler. Türkiye'ye ne ayar vermeye çalıştıklarını onlar bilirler ve Türkiye'nin başına hangi belaları açtıklarını da… Ergenekon, halkın gönlünde de, halkın vicdanında da, halkın terazisinde de mahkûm olmuştur."

DARBECİLİK GENETİK

AK Parti'li Süleyman Soylu darbeciliğin genetik olduğunu ve darbelere karışan insanların çocuklarının da aynı çizgiyi sürdürdüklerini iddia etti. Türkiye'deki ünlü televizyoncu, bilim insanları, sanatçıları dikkatle izlediğini söyleyen Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Çok garip bir şey var. Türkiye de darbelere karışmış ailelerin çocukları enteresan bir şekilde genetik olarak bunu devam ettiriyor. Ben size böyle yüz isim söyleyebilirim Türkiye'de. Şu anda hepsi meşhurlar ve hepsinin babası, ailesi, annesi, amcası ya rahmetli Adnan Menderes'e ya Türkiye'nin birliğine bütünlüğüne yönelik hadiseye kendi bedenini koymuş, ruhunu koymuş, vicdanını koymuş insanlara hakaret edenler, küfredenler. Bunlar korunmuşlar. Yıllarca Türkiye'de hep iyi yerlerde olmuşlar. Bunlar korunmuşlar bunlar muhafaza edilmişler ve bunlar devletimizin en önemli yerlerinde en kıymetli maaşlarla istihdam edilmişler. Bunlar Türkiye'nin yabancı misyonunda önemli temsil görevlerinde bulunmuşlar. Bunlar genel yayın yönetmenlikleri yapmışlar. Bunlar Türkiye'de üniversitelerde rektör olmuşlar. Bunlar üniversitelerde önemli noktalarda öğretim üyesi olmuşlar. Bunlar parlatılmışlar."

Süleyman Soylu, Gezi olaylarının yeniden başlayacağı ve "sıcak geçeceği" iddia edilen "Sonbahar senaryoları" için ise şunları söyledi: "Ben hiçbir şey beklemiyorum, beni kaygılandıran hiçbir şey yok. Eğer hükümet benim özgürlük alanımı muhafaza etmez de 3-5 tane isyan plânlayanlara, huzur bozmaya çalışanlara beni mahkûm ederse, ben de Başbakan'ın, görevli olan herkesin yakasına yapışırım. Herkesin yapışma hakkı vardır. Türkiye'de çocuğunu okula gönderen velinin, üniversiteye gönderen velinin, stada evladını gönderip oradan haz almasını sağlayan annenin kafası arkada kalmamalıdır."

Kaynak

Analitik Bakış 16.08.2013

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
chp, chp absürtlükleri, chp zihniyeti, cumhuriyet halk partisi, cunta, cuntacı, cuntacılar, darbe, darbeci, darbeciler, darbecilerin çocukları, laikçi ideoloji

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)