11-22-2013, 18:57 | #1 |
bu yazıyı ve bu zihniyeti protesto ediyorum YAZIKLAR OLSUN!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-22-2013, 19:33 | #2 | |
Alıntı:
12 yıl boyunca bu insanlardan ne zarar gördü ki Başbakan bugün onların kurumlarına karşı harekete geçmiş Başbakanımızın son durumu iyi değil Karşı taraf diyor Rantçılar diyor Sömürüyorlar diyor Eğitime yatırım yapan Dar gelirli anadolu insanının eğitim hedefine hizmet eden Eğitim kurumlarına karşı bu öfke bu kin bu nefret neyin nesi? Bu insanların günlük siyasetle işleri yok Türk gençliğini milli ve manevi değerlerine saygılı bir gençlik olarak yetiştirebilmek için Yurtlar okullar evler dershaneler okuma salonları üniversiteler kurmuşlar Şimdi kurumların kapatarak Kardeşi kardeşe kırdırarak kim kime kim neye hizmet ediyor? Herkes iyi düşünsün Eğitim sisteminin sorunu dershaneler mi yoksa yap boz tahtasına döndürülen Her sene yenilennen değiştirilen sistemin kendisi mi? Bedava tablet dağıtarak bedava kitap dağıtarak eğitim kalitesi artmaz 12 yılda EĞİTİMDEN çakıldık Çünkü anlamıyorlar |
||
11-22-2013, 20:23 | #3 | |
Alıntı:
sadece kitapla tabletle olacak iş değil bunu bende biliyorum kümette biliyor ve ona yönelik çalışıyor... o kadar basit mi bazı şeyler... |
||
11-22-2013, 20:35 | #4 |
kaderde karşı taraf olmakta varmış.....
|
|
11-22-2013, 20:54 | #5 |
abi firavunu karunu yada başka şeyleri görmüyorsunuz yada bu yazının ithaf edilmesini görmüyorsunuz karşı taraf demesi mi zorunuza gidiyor... benim anlamadığım hata yapıldıysa bile bu lafları haketti mi sizce bu hükümet ve bu başbakan
|
|
11-22-2013, 21:00 | #6 |
Ertuğrul kardeşim sana tavsiyem o videoyu baştan sona izle sonra görüşelim.
|
|
11-22-2013, 21:04 | #7 |
hangi video abi?
|
|
11-22-2013, 23:41 | #8 | |
Alıntı:
Gülen neden Sn.Başbakanımıza firavun desin O akit midir nedir Paçavranın haberini okuyup da gaza gelip kardeşliği rencide etmemeli Sohbetin başını sonunu ortasını kesersen böyle olur Oysa Gülen o sohbetinde açıkça ifade ediyor "Allah Teâlâ,Hazreti Musa ve Hazreti Harun’u (aleyhimesselam),Firavun’a gönderirken,“Yumuşak sözle ona hitapta bulunun,yumuşak bir halle davranın,yumuşak bir düşünceyle karşısına çıkın,incitmeyen sözlerle diyeceğinizi ona deyin” (Tâ hâ,20/44) buyuruyor. Sizin karşınızdaki insanlar Nemrut değil,Firavun değil,Sezar değil,İskender değil,Napolyon değil,deli teke Hitler değil… Hele başları yerde secde eden insanlarsa,onlara karşı bize düşen şey hep saygılı olmak,hep takdir etmek,hep tebcille yâd etmek ve Cennetü’l-Firdevs’e beraber girme dilek ve temennisinde bulunmaktır. (22:50)" (Fethullah Gülen - herkul.org) http://www.herkul.org/bamteli/firtin...-hacet-namazi/ |
||
11-23-2013, 00:46 | #9 |
Benhur hocam millet Manşet haberleri ile karar verir olmuş. Akit denen radikal grup özellikle mikser görevi yapıyor.
|
|
11-23-2013, 01:05 | #10 |
İki iyi ve doğru organizasyonun (AK Parti ve Nur Cemaati) arasında çıkartılmak istenen fitneye karşı uyanık olunmalıdır. İki taraf da (AK Parti ve Nur Cemaati) iki taraf da hatalar yapabilir, iki taraf da eleştirilebilir; ama şu unutulmamalıdır ki, bu iki hareket de (AK Parti ve Nur Cemaati) iyi ve doğrudur ve her ikisi de doğru yoldadır Allah'a şükürler olsun.
Konu Cihannur tarafından (11-24-2013 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|