AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2013, 13:45   #1
Kullanıcı Adı
Akbursa
Standart Nabi Avcıdan ŞOK Dershane İTİRAFI?
NABİ AVCI'DAN ŞOK DERSHANE İTİRAFI?

Eğitim - 04 Aralık 2013 08:50
Dershanelerin kapatılması projesini yürüten Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çok konuşulacak bir dershane itirafında bulundu.

Dershanelerin kapatılmasını Eylül 2015'e erteleyen Bakanlar Kurulu kararının ardından sektör temsilcileriyle buluşan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanecilerle gelinen son noktayı paylaştı.

ÖZEL OKUL SEÇENEĞİ RASYONEL DEĞİL
Alınan bilgiye göre, ‘kapanma' ifadesine itiraz eden ve “Kapanma yok, dönüşüm var.” diyen Avcı, sadece özel okul seçeneğinin sunulmasını kendisinin de rasyonel bulmadığını ifade etti.

8 DERSHANE VAR, HİÇBİRİ ÖZEL OKULA UYGUN DEĞİL
Zaman'ın haberine göre; Memleketi Bilecik'ten örnek veren Avcı'nın, bu ilde 8 dershane bulunduğunu, ama bunların hiçbirinin özel okula dönüşebilecek özellikte olmadığını söylediği öğrenildi.
Dershaneciler de 2015 yılına kadar faaliyetlerinin sürmesine verilen geçiş süresini önemsediklerini ve bu adımın sektörü şimdilik rahatlattığını aktardı. Avcı da bundan sonraki süreçte daha fazla istişare içinde bulunacakları sözünü verdi. Dershaneciler ve Avcı, dönüşüm için çok daha fazla alternatif üretilebilecek bir yöntem üzerinde durulması konusunda görüş birliğine vardı.

Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2013, 13:50   #2
Kullanıcı Adı
Akbursa
Kendilerinin bile inanmadıkları yapılacakların yanlış olduğunu bile bile bu milleti gerilere götürecek projelerini itiraf ediyorlar yazık.

Üstelik Dershane kapanması olayı Ak parti Tüzüğünde varmıymış acaba çok merak ediyorum. sitesindeki Ak parti tüzüğünde ve 2023 Vizyonu bildirgelerinde yok.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)