12-20-2013, 01:05 | #1 |
Yeni ERDOĞANCILAR
Oysa ne güzel başlamıştı
İktidar büyük bir halk desteği ile yıllardır tek başına iktidardaydı Güçlüydü Güçlü bir başbakan vardı Ancak giderek otoriterleşti Orası da benim olsun Şurası da benim olsun İzmir de benim olsun Falan da benim olsun Sonuç? İnsanların kendilerinin de nefes alabileceği bir alan bırakılmadı Her şeyi kontrol etme hevesi Ardından Yanından yöresinden Müslümanları kovalayarak Yerlerine rantçıları rakıcıları toplama çabası Yetmez miş gibi MİT'in Güneydoğuyu Bölme çabasını görmezden gelip Paralel devlet KCK yı bitirmek yerine cemaati bitirme çabası Tıpkı KUZEY IRAK'da olduğu gibi Güneydoğuda da adım adım paralel devlet Bakın orada üç direk var Yakında o boş olan direğe Kürt bayrağını da çekecekler Tüm bunları ise barış süreci gibi masum bir proje ile gerçekleştiriyorlar Biz ise içeride birbirimizi yiyoruz Müslümanları devletten tasfiye edip eline ne geçecek İşte şimdilerin Erdoğancıları
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-20-2013, 01:10 | #2 | |
Alıntı:
|
||
12-20-2013, 01:30 | #3 |
On numara analiz hocam.
|
|
12-20-2013, 01:34 | #4 |
1915'li yıllarda Ermenilere uygulanan tehcir ve katliamlar nasıl insanlık dışı ve yanlışsa, muhtemel CHP-MHP faşizm koalisyonunun Kürt sorununu çözeceği zannıyla Kürtçülere karşı girişeceği muhtemel katliamlar da insanlık dışı ve yanlış olacaktır.
|
|
12-20-2013, 01:39 | #5 | |
Alıntı:
Roboski gibi bir şey mi? Olmayan bir şey ile muhalefet etmeye çalışıyorsun Katliamı yapan 30 yıldır Kürtçüler Çabuk unutuyorsunuz |
||
12-20-2013, 01:52 | #6 |
eski erdoğancılar erotik film işine girince ne yapalım yenilerini bulduk...
|
|
12-20-2013, 01:58 | #7 |
İşin ilginç yanı
Daha dün Derbeciler Ergenekoncular kendilerini haklı çıkartmak için ABD Cemaat komplosu diyerek Meseleden sıyrılmaya çalışıyorlardı Şimdi aynı şeyi iktidarın da yaptığını görmek gerçekten ibretlik Uçkuruna sahip çıkamayıp millete malzeme olanlar Siyasi arenada kasetleri kadar değer kazanırlar TSK içinde özellikle DENİZ Kuvvetlerinde ortaya çıkan kaset şantaj çetesi Türkiye'de sadece orada faaliyet göstermiyor Dünyanın her ülkesinde Siyasilerin kaset skandalı ortaya çıkabiliyor İstihbarat örgütleri ülke siyasetini kontrol edebilmek için bunu her zaman yapabilir Bütün bu çirkinlikleri cemaate bütün güzellikleri de kendine pay edenler Yarın mizana çekildiğinde de aynı şeyi söyleyebilecek mi Merak ediyorum Hırsızı konuşamıyorlar Cemaat diyorlar Rüşveti konuşamıyorlar Cemaat diyorlar İran siyasetimizin içine kadar girmiş Konuşamıyorlar İran'ın kara paralarını aklamak için Kasetleri yüzünden mahkum olmuş gibi davranmaya devam ediyorlar |
|
12-20-2013, 02:02 | #8 | |
Alıntı:
PKK'nın yaptıklarını unutumuş değilim. Türk Ordusu, PKK'ya karşı büyük bir mücadele vermiş ve başarılı olmuştur Allah'a şükürler olsun. Türkiye'nin önümüzdeki dönemde içerde neredeyse tek temel meselesi Kürt sorunudur. Muhtemel CHP-MHP faşizm koalisyonunu plânlayanlar, Kürt sorununu Kürtçüleri katliama uğratarak çözebileceklerini zannediyorlar. Bu, büyük bir yanlıgıdır. Milletimizi, CHP-MHP faşizm koalisyonunun ülkemize ve milletimize verebileceği büyük zararlar konusunda uyarmalıyız. |
||
12-20-2013, 17:42 | #9 |
CHP yada MHP faşizmi falan ajitasyonlarını geçelim
Somut olayları konuşuyoruz Erdoğan değişti M.Kemal'in cumhuriyetten önce cumhuriyetten sonra ki değişimi kadar net İkinci ERDOĞAN döneminin işareti daha önce verilmişti Önemli bir ak partili düne kadar paydaş olduğumuz insanlarla yola devam etmeyeceğiz demişti Şimdi kendine yeni müttefikler bulmuş geri kalanı ortadan kaldırmaya çalışıyor AK Partinin alternatifi CHP MHP değil yine kendisi Erdoğan'ın politikalarından usanan ciddi bir kitle meydana gelecek Bu gerginlik rahatsız edici baskıcı ve tafsiyeci atmosfer insanları alternatif aramaya sürecek AK Parti kendi kuruluş hikayesi gibi yeni bir doğuma sahne olacak |
|
12-20-2013, 18:37 | #10 | |
Alıntı:
Muhtemel CHP-MHP faşizm koalisyonu bir ajitasyon değil, pek çok kötü insanın plânladıkları ve hayata geçirmek istedikleri pis bir projedir. AK Parti, dindar ağırlıklı merkez sağ bir siyasi parti olarak ve Türkiye'nin en köklü siyasi partisi olarak Türkiye'nin merkezine oturmuştur. AK Partililik kimliği toplumumuzda yerleşmiş ve AK Parti, % 40'lar civarında kemikleşmiş bir oy oranına ulaşmıştır Allah'a şükürler olsun. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir. Türk Siyasi Tarihi'nde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte açık ara en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı siyasi parti olan AK Parti, ülkemize ve milletimize tarihte en çok hizmet etmiş olan 2. siyasi parti olan Demokrat Parti'nin yapmış olduğu hizmetleri kat be kat geçerek, ülkemize ve milletimize hizmette Demokrat Parti'nin fersah fersah önünde yer alarak 1. siyasi parti olmuştur hamdolsun. AK Parti'yi, ANAP gibi bir konjonktür partisi zannedenler yanılıyorlar. AK Parti, önümüzdeki yıllar, hatta on yıllar boyunca da Türkiye'ye ve Türk Siyaseti'ne kâh iktidar siyaset partisi, bazen de belki de kâh ana muhalefet siyaset partisi olarak damgasını vuracaktır inşaallah. Birileri siyasi parti kurmak istiyorlarsa kursunlar ve % 0,5'ler civarında oy alan bazı siyasi partiler gibi % 0,5'ler civarında oylar alarak yollarında yürüsünler. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|