AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-22-2013, 00:21   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Başbakan Erdoğan: Devlette Paralel Yapı Olmaz
Erdoğan: İninize girip tezgahı bozacağız

Başbakan Erdoğan, toplu açılışlar için gittiği Ordu'da konuştu. Erdoğan, 17 Aralık operasyonu ile ilgili veryansın etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da yaptığı konuşmada: ''Çok değerli bir şahsiyet için ahlâksız bir filmden kare alınıyor, iftira atılıyor. Bu; alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlâksızlıktır. Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz.'' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bunlar anlamaz belediye başkanlığından. Bu kardeşiniz belediyecilikten geldi. Artık belde belediyesi, köy yok. Köyler mahalle olacak, hizmet farklı gidecek. Artık fosseptiklerle uğraşmayacağız. Bir taraftan kazanıyoruz, bir taraftan hizmet ediyoruz halkımıza. Devlet nasıl yönetilir onu ortaya koyduk. 11 yıldır hizmetkârınız olduk.

Her gece başımızı yastığımıza koyduğumuzda şunu düşündük arkadaşlarımla. Bugün Allah için ne yaptın, bugün halkın için ne yaptın. Ülkemiz için çırpındık. Bu zengin, bu fakir demedik. Yaradılanı Yaradandan ötürü severiz dedik, insandır dedik. Biz, çok tuzakları boşa çıkardık, tehlikelere göğüs gerdik. Sizin emanetinizi vermedik, yere düşürmedik. Yeter dedik, artık yeter dedik. Ahh güzel ülkem, Türkiyem, yıllarca bu milleti insan yerine koymadılar.

"DAHA ÖNCEKİ DURUM ANORMALDİ"

"Köylü" dediler, aşağıladılar, "başörtülü" dediler, "Yazıyor" dediler cezalandırdılar. Siz her zaman cevabınızı sandıkta verdiniz. Bakınız açık söylüyorum. Bunların derdi bizimle değil, bunların derdi milletle. Biz vekiliz bunların derdi asille yani milletle.

94'te İstanbul'un belediye başkanı seçildim. Yazmadıklarını bırakmadılar, atmadıkları çamur kalmadı. Bir kız trenden düştü Pendik'te. Ne dediler, "kızı attılar trenden" dediler. Otobüsleri ayıracaklar dediler. Kızlarımızı üniversite kapılarında ağlattılar

Hep "sabır" dedik "sabır" dedik.

Ne oldu bölündük mü parçalandık mı? Başı açık da kapalı yavrum da beraber okuyorlar ne oldu? Normalleşme şu andaki durumdur. Daha önceki durum anormaldi. Anormal durumları normale çevirdik biz. Onlar bu tür şeylere adım atmadılar. Acele etmeden bugünlere geldik. Bunların hepsinin bilinci içerisindeyiz.

"BU OPERASYON MİLLETE KARŞIDIR"

Ülkemizi o arzu edilen yere doğru götürüyoruz. İşte şimdi bir yolsuzluk çıkardılar. Bir kere bu hükümete yönelik operasyon, öyle düşündüler; ama bu operasyon millete karşı operasyondur. Bütçe bitirdik. Muhalefet bütçeye 117 oyla ret verdi. 318 oyla sahip çıktık.

Şimdi soruyorum: Ben Başbakan'ım, orada yokum diye eleştirdiler. Ben başbakanım benim işim çok, orada vekilim var. CHP'nin Genel Müdürü sen neredeydin, senin ne işin vardı?. Sahaya sürecek adamı yok adamı. İktidar bütün takımıyla oradaydı.

Bütçe ciddi iştir, ülke yönetiyoruz, bakkal dükkanı değil! 5 tane koyun verin ellerine kaybedip gelirler.

"ŞİMDİ YOLSUZLUK SAKIZI"

Attıkları iftiralara sığınacaklar güya. 11 yıl önce göreve geldik. Milli geliri artırdık üçe katladık. Ödedik, ödedik, ödedik IMF'yi sıfırladık. Veren el alan elden üstündür. Siz borçlandınız biz ödedik. İnsan bir iktidarı eleştirirken işi iyi bilmesi lazım. Yeni bir sakız çıktı şimdi yolsuzluk sakızı. Bu sakız onların damağına yakışır, hem yakışır hem yapışır.

BU TUZAKTA BOĞULACAKSINIZ

Dikkat edin Ordu'da tek bir miting yapmıyoruz. Ordu, Fatsa, Ünye mitingleri yapıyoruz. Benim milletim bir gerçeği görüyor. Bu iktidara bu tuzak haksızlıktır. Bu tuzakta boğulacaksınız. 30 Mart'ta sandığa gömüleceksiniz. Oyun içinde oyun var.

30 yılda sadece teröre 40 bin insanımız verdik şehit verdik. Çözüm süreciyle terörü bitirdiğimiz anda düşmanlar, kan tüccarları bundan mahrum kalacaklar, terörün bitmesini istemiyorlar. 1 yıldır analar ağlamıyor. Terörden beslenenler büyük rahatsızlık duyuyorlar. Biz, çözüm süreciyle çok kirli bir tezgâhı bozduk. Şimdi yeniden baltalamaya çalışıyorlar

ORTADA ÇOK BÜYÜK İHANET VAR

Biz göreve geldiğimizde Halkbank zarardaydı, aldık kâra geçirdik. En saygın bankalardan biri hâline geldi. Kendi pastalarına devletin bankasını alet etmek istemediler. Rantlarını kaybettikleri için Türkiye'ye böyle çirkin komplo kuruyorlar Türkiye'deki maşalar tarafından. Ortada çok büyük ihanet var. Bu ihanetin hesabını yargı yoluyla soracağız. Bu ajanlığın hesabını sandıklar, yargıyla soracağız. Hiçbir güç dışarıdan benim ülkemde ameliyat yapamaz. Geçti o günler artık.

ALÇAKLIK, ŞEREFSİZLİK

Çok değerli bir şahsiyet için ahlâksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu; alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlâksızlıktır. Hem dindarım diyeceksin hem de gözünü kırpmadan masum insanlara iftira atacaksın. Yazıklar olsun! Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz.

ÇOK KİRLİ BİR İTTİFAK KURDULAR

Çok kirli bir ittifak kurdular. Yurt içi yurt dışı o malûm çevrelere bakın. Bunlar eskiden bir araya gelemezlerdi; şimdi ortak hareket ediyorlar hükümete karşı.

Siz bu oyunu bozarsınız, bozacaksınız inanıyorum. Türkiye'yi karanlıktan temizleyeceğiz. Büyüyen Türkiye'den rahatsız olanların inşaallah hevesleri kursaklarından kalacak.

Sevgi Ordulular, biz hizmet için geldik. Sadece 3 ay içinde 11 şehrimize 11.5 milyar liralık hizmet sunduk. Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladık. Ortalama günde Marmaray'da giden gelenlerin sayısı 300 bin. Şimdi yeni bir adım daha attık, yeni bir tünel yaptık. Oradan da arabalar geçecek. 3. köprüyü de kuruyoruz, 5 tane karşılıklı şerit. Bunların çıldırması bundan. Bunlara rağmen bunları yapacağız. Ankara'da yeni yatırımları hizmete açtık. Milletimizle buluşturduk

ORDU'YA SÖZÜM VARDI

Ordu'ya benim bir sözüm vardı. 750 bin nüfusu yakalarsa büyükşehir yapacağız dedik. Siz, 750 bini aştınız, büyükşehir oldunuz.

30 Mart'ta Ordu, mülkî sınırların tamamında oy kullanacak. Modern Ordu'yu kuracağız. Önce inanacaksın, azmedeceksin.

İMAN TEKEDEN BİLE SÜT ÇIKARIR

İman öyle bir şeydir ki tekeden bile süt çıkartır. Karadeniz'de 3 tane büyükşehrimiz oldu. Emel Yılmaz kardeşimizi size emanet ediyorum, Ordu'da gece gündüz koşacağız. Sizden bir dua istiyorum. Birlik beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam etsin. Bütün bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Dik duracağız, duruyoruz; ama diklenmeyeceğiz. İmam hatipli yavrularıma teşekkür ediyorum, bütün yavrularımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde el ele omuz omuza sevgiye dayalı olarak yarınlara yürümenizi istiyorum.

Kaynak

Haber 7 21.12.2013

Konu Cihannur tarafından (12-24-2013 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-22-2013, 00:27   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Devlet içinde paralel devlet gibi bir yapılanma olmamalı.

Konu Cihannur tarafından (12-24-2013 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-22-2013, 00:39   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Iyi kaptan dalgali denizde belli eder kendini.
Bu firtinali ve dalgali ortamda ins. milletimiz kaptanini yalniz birakmayacak.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2013, 01:49   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ini belli pensilvanya...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2013, 02:21   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ini belli pensilvanya...
Fethullah Gülen Hocaefendi'nin, sözde yolsuzluk özde AK Parti'yi bitirme operasyonuyla hiçbir ilgisi yoktur. Hocaefendi'nin avukatı olan Orhan Erdemli yapmış olduğu açıklamada: "Müvekkilim hakkında ortaya atılan iddialar kesinlikle asılsız ve mesnetsizdir. Muhterem Fethullah Gülen'in bu soruşturmalar ve bunları yürüten kamu görevlileriyle en küçük bir ilgi ve bilgisi bulunmamaktadır." demiştir. Kendilerini Nur Cemaati'nin bağlısı ya da sempatizanı gösteren bazı şahısların hataları Fethullah Gülen'e mâl edilemez.
Alt 12-22-2013, 02:27   #6
Kullanıcı Adı
manifesto
Konuşmasında Sn.Numan Kurtulmuş'un ortaya atılan iğrenç kaset fotoğrafını cemaatin yaydığını ima etmiş
Yine bel altından vurmuş
Ne hırsızlıkla ilgili ne milyon dolarlarla ilgili tek söz yok
Yazık
Ne bir delil ne bir gerçeklik
Bir terbiyesizin paylaştığı fotoğrafı bile camiaya mal edip Hırsızları koruma görevine aynen devam ediyor
Sayın başbakan Gülen'in 45 yılına şahit olanlar o ellerin öyle semaya kalktığına şahit olmadık diyor
O elleri semaya öyle kaldırtmayacaktınız

Eğer inlerinden kasıt camia ise buyursunlar gelsinler
Orada Allah sevgisi kul hakkı ve hizmet aşkından başka bir şey bulamayacaksınız

Bu temiz camiaya yönelik bitirme projesi elbette işe yaramayacaktır.

Konu Cihannur tarafından (12-22-2013 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2013, 04:55   #7
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Fethullah Gülen cemaati ve diğer uyuyan cemaatlere duyurulur..

Eğer bugüne kadar sizler hakkıyla, KİMSEDEN KORKMADAN, ÇEKİNMEDEN İslam'ı tebliğ etseydiniz şu aşağıda ki ayetleri iyi kavrayabilirdiniz.Nerde bu millet, bu müslüman toplum ve ümmet yahu!.İşte Allah,KUR'AN'DA bizi bağlayıcı olarak ne emrediyor sizler hala kabuğunuzu kıramadınız.Hiçbiriniz küffarın gözünü korkutamadınız.Onlar ise bu dünya üzerinde tüm müslümanlara zulüm ve ölüm yağdıranlara karşı sessiz kaldınız.Sizler bu ülkede hep beraber büyük mitingler yaparak küffarın elçiliklerin önünde bir kez olsun haykırmadınız.Bir de utanmadan beddua ediyorsunuz.Yıkılın karşımdan..

.Aşağıda ki ayeti beyninize ve kalbinize kazımadıkça, Vallahi Tellahi Billahi iflah olamazsınız.Yeter artık yahu!. Bu derin gafletten uyanın artık!Tüm kafir elçiliklere bir mektup dahi yazmayı beceremediniz.Ey Fethullah Gülen cemaati!..Hep dinlerarası diyalogla bu millleti uyuttunuz..Sizin beddualarınız sizi yakacak.Asıl sizinle hesaplaşma mahşer gününde olacak.Sizleri Allah'a havale ediyoruz.Allah herkes sınamakta ve şu anda bu büyük fitne ile imtihan etmektedir.Ne mutlu ki o imtihanı kazananlara...Bu mesajımı herkese ulaştırın.Ben bu mesajın arkasındayım.Hiçbir kimseden de korkum yok.Benim de hesabım Allah'a aittir.Ben gereken tebliğimi yaptım.Bundan sonra da yerine göre ve zamanında yapmaya çalışacağım.

HAYDİ DURMAYIN ŞU AŞAĞIDA Kİ AYETLERİ İYİCE TEFEKKÜR EDİN VE HEMEN İCRAATA GEÇİN.VAKTİMİZ YOK.ÖMRÜMÜZ KISA YOL UZUNDUR.

AL-İ İMRAN SURESİ-28 - Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin ve onu her kim yaparsa Allah'dan ilişiği kesilmiş olur, ancak onlardan bir korunma yapmanız başkadır. Bununla beraber Allah sizi kendisinden korunmanız hususunda uyarır. Nihâyet gidiş Allah'adır.

102 - Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ancak müslümanlar olarak can verin.

103 - Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın. Allah'ın üzerinizdeki nimetini düşünün. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz de, O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O'nun (bu) nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki, doğru yola eresiniz.

104 - İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa eren onlardır.

105 - Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2013, 14:00   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
cihannur abi külahımı göndereyim de ona anlat...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-22-2013, 16:28   #9
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
manifesto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuşmasında Sn.Numan Kurtulmuş'un ortaya atılan iğrenç kaset fotoğrafını cemaatin yaydığını ima etmiş
Yine bel altından vurmuş
Ne hırsızlıkla ilgili ne milyon dolarlarla ilgili tek söz yok
Yazık
Ne bir delil ne bir gerçeklik
Bir terbiyesizin paylaştığı fotoğrafı bile camiaya mal edip Hırsızları koruma görevine aynen devam ediyor
Sayın başbakan Gülen'in 45 yılına şahit olanlar o ellerin öyle semaya kalktığına şahit olmadık diyor
O elleri semaya öyle kaldırtmayacaktınız

Eğer inlerinden kasıt camia ise buyursunlar gelsinler
Orada Allah sevgisi kul hakkı ve hizmet aşkından başka bir şey bulamayacaksınız

Bu temiz camiaya yönelik bitirme projesi elbette işe yaramayacaktır.
Ellah c.c herşeyin en doğrusunu bilir. Eğer duası makbul biriyse yazık bize.

Eğer biz o bedduanın muhatabı değilsek kendisine geri dönecektir. Şeriat böyle diyor.

Ellah c.c asla hata yapmaz,o nasıl olsa herşeyi dilediği gibi yapıyor. Eğer sizin dedikleriniz doğruysa biz yanlışsa gülenin başı ağrır.

Hüküm nasıl verilecek bekleyelim.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaletvekalkınmapartisi, ak parti, ak parti genel başkanı, başbakan erdoğan, devletteki çetenin, paralel yapının, recep tayyip erdoğan, tezgâhı bozacağız, türkiye cumhuriyeti

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)