![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu cemaatin içinde bulunup da hayırlı hizmet yapan insanlar da oldu.
Konu Cihannur tarafından (08-19-2016 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sevgili cihannur hizmetleri konusunda sana bizzat katılıyorum.
Lakin cemastlerin derdi insan yetiştirmek olmalı onları militan gibi kullanmak olmamali.Hocanin agzindan ben duydum sohbetinde "bank asya beni baglamaz ben sorumluluk almam" diye.Simdi neden sahip çıkıyorlar. Hangi akıllı cemaat banka işine sahip cikar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayırlısı olsun.
Konu Cihannur tarafından (08-19-2016 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Adam yapmadığını koyadı hala muhterem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne muhteremi la...
bildiğiniz KOÇ holding ceosuymuş bu adam... ne diyoruz #GameOverFethullahGülen partimiz içerisindeki şerrolarıda defolup gitse ya... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bence Fihi Ma-Fih kardesim hakli
Türkiyemizde yetistirmis oldugu talebeleri görüyoruz neler yaptigini vede da neler yapabilecegini tahminde edebiliyoruz Basbakanimiza iranlilar büyü yapmis diyorlar, bence tam tersine asil dersanelerde talebelere beyin yikamasi yapip istedigi gibi kullaniyorlar türkiye bir model ülke haline geldi neredeyse, Allah bilir zamani gelince afrika ülkelerinde neler yapacklar yada dünyanin dört bir tarafinda sag sola türk kültürünü ögreteceklerine islam ahlaki ve edebini ögretseler daha isabetli olurdu diye düsünüyorum tabiki yaniliyorda olabilirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet. Gazete basligi elestiriye acik bir baslik. Maksadini asmis denilebilir. Lakin bu yazdiginiza katilmam mumkun degil. Bir kere cemaat degil camia. Ikincisi dini tedrisat ve inkisaf noktasinda kendini kanitlamak soyle dursun bircok elestiriye mustehak olmus bir kesimdir. Kaldiki en buyuk demek kediye aslansin demek kadar kiyasi kabul etmez.
Konu Cihannur tarafından (08-19-2016 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gülen Cemaati cemaat kılığında ihanet şebekesiymiş.
Konu Cihannur tarafından (08-19-2016 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Teveccuh noktasindada en buyuk olduklarini sanmiyorum. Ayni gazete trajinda oldugu gibi. Bir eve 3-4abone olursa elbette milyon traj olur. Millette teveccuh edildi sanacak. Halbuki balonu havayla doldurki ihtisamli gorunsun mantigi. Lakin ici hava dolu tevveccuh hak getire...mensuplari icinde kaz gelecek yerden tevuk esirgemeyelim mantigi ile aralarinda bulunanlar var ustadim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|