AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 10-13-2014, 12:54   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Erdoğan: Türkiye, IŞİD'e Yardım Ediyor İftirasını Atanlar Alçaktır, Vatan Hainidir
Erdoğan: Bu iftirayı atanlar vatan haini

Memleketi Rize’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin IŞİD’e yardım ettiği iddialarına sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Bu iftirayı yapanlar, alçaktır, bunlar vatan hainidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı tamamlanan ve babasının adını taşıyan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesinin açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninde bir konuşma yaptı.

Türkiye’deki istikrarın bazı kesimleri rahatsız ettiğini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

“Başlattığımız kardeşlik projesi meyvelerini verdikçe, bu millet 77 milyonuyla birbirine daha fazla sarıldıkça, birbiriyle dayanışmaya girdikçe birilerini rahatsız ediyor. Asılsız, yersiz, temelsiz gerekçeler üretmeye başladılar.

Gazetelerden, internetten Türkiye'yi istikrarsızlaştıracak ne varsa, hangi akıl almaz iftiralar varsa bunları âdeta boca etmeye başladılar. Algı operasyonlarına, ülkemiz üzerinde ameliyatlara giriştiler. Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmak istediler olmadı. 17 - 25 Aralık darbe girişiminde bulundular, milletimizin feraset duvarına çarpıp yıkıldılar.

‘KOBANİ’NİN TÜRKİYE’YLE NE ALÂKASI VAR?’

Şimdi de 'Kobani' diyerek Türkiye'deki huzura, istikrara, güven ortamına ve kardeşliğe saldırıyorlar. Kobani ile Türkiye'nin ne alâkası var, İstanbul'un ne alâkası var, Ankara'nın ne alâkası var? Kobani ile Siirt'in ne alâkası var, Diyarbakır'ın ne alâkası var, Bingöl'ün ne alâkası var?

‘DAHA NE İSTİYORSUNUZ?’

200 bin Kobani'deki Kürt kardeşimiz Türkiye'ye geldi de sığınmak istedi de içeri mi almadık?! 200 bin Kobani'den gelen Kürt'ü bağrına basan, onları yediren, barındıran Türkiye'nin şu anda bir devleti var. Daha ne istiyorsunuz?

‘AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE’

Ama Suriye'ye, Irak'a girmek için tezkere müracaatında bulunan hükümete parlamentoda destek vermeyeceksin... Öbür taraftan kalkacak bir tanesi diyecek ki, 'Sadece Kobani için bir tezkere hazırlayalım'. Al birini vur diğerine hiç bunların birbirinden farkı yok. İnanın bunların millet diye, bunların bayrak diye, bunların vatan diye, bunların devlet diye bir derdi yok, bunların tek derdi var karıştırmak. El vicdan derler, el insaf derler."

Türkiye yağmacıların, vandalların çarkına kapılacak bir ülke değil. Bizim kadim bir medeniyetimiz, asırları devşirmiş bir devlet geleneğimiz var. Biz böyle nice tuzağa maruz kaldık ve o tuzakların her birini millet olarak bozmayı başardık.

Bir taraftan dağa adam kaçıracaksın, bir diğer taraftan yatırımları durdurmaya çalışacaksın, bir taraftan da diyeceksin ki, 'Bunlar Kürtleri ihmal ediyor'. Kürtleri ihmal eden sizsiniz. Kürtlere ihanet eden sizsiniz. Siyasi uzantılar da bu işin içinde.

'KÜRTLERİ İHMAL EDEN SİZSİNİZ'

Hakkâri'de havalimanı yapıyoruz, her gün bakıyorsunuz müteahhidin iş makinelerini yıkarlar, tehdit ederler ve durmadan müteahhit değiştiriliyor. Niye, havalimanını yapacağız diye. Biz bu kadar kararlılık içerisindeyken, onların yaptığı sürekli, bir taraftan dağa adam kaçıracaksın bir diğer taraftan yatırımları durdurmaya çalışacaksın bir taraftan da diyeceksin ki 'Bunlar Kürtleri ihmal ediyor'. Kürtleri ihmal eden sizsiniz. Kürtlere ihanet eden sizsiniz. Siyasi uzantılar da bu işin içinde.

Bingöl'de polislerimize alçakça saldıranlar ânında ölü olarak yakalandılar. Bayrağımıza saldıran hainler ânında yakalandılar. Kirli saldırı hazırlığında bulunanlar suçüstü yakalandılar. Hepsinden hesap sorulacak, hepsine gereken cevap en net şekilde verilecek.

Milletimizden rica ediyorum, huzurumuzu bozmak, Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak isteyenlerin oyunlarına gelmesinler.

Gençlerimiz sabotajlara karşı ağırbaşlı tutumunu, itidallerini bozmasınlar. Vandallar, yağmacılar sokakları karıştırdıkça bizler kardeşlik bağlarımızı daha da sıklaştıracak, birbirimize daha çok kenetleneceğiz.”

ARAPÇA DERSİNE GİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, törene katılan bakanlar, milletvekilleri ve bazı protokol üyeleriyle sahnede temsili kurdele keserek okulun açılışını gerçekleştirdi.

Törende, Hopa'ya yapılan canlı bağlantıyla Hopa Anadolu İHL'nin açılışı da gerçekleştirildi. Törenin ardından Erdoğan ve beraberindekiler, okulu gezdi.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette yetkililerden bilgi alan Erdoğan, Arapça dersine girdi ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Okul çıkışında kendilerini bekleyen vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, çocuklara satranç takımı dağıttılar.

Daha sonra toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da bir konuşma yaptı.

'ALÇAKTIR, VATAN HAİNİDİR'

Erdoğan, şöyle konuştu:

‘Cumhurbaşkanı bir siyasi partinin sözcüsü gibi konuşuyor’ gibi yakıştırmalar, kusura bakmasınlar bizim prim vereceğimiz yakıştırmalar değildir. Biz, hükümetimizle bir cumhurbaşkanı olarak, iktidarımla el ele, omuz omuza, Türkiye'yi daha ileriye nasıl taşırız bunun gayreti içerisinde olacağız.

(Kobani için düzenlenen eylemler) Üzüldüğünüzü biliyorum. Bu şımarıklık karşısında, bu nankörlük karşısında sabırla ve metanetle durduğunuzu da biliyorum. Biz milletçe bu sağlam duruşumuzu, bu sabırlı duruşumuzu asla bozmayacağız. Bu sokağa dökülenler, bu teröristler, bu vandallar, bu yağmacılar aslında milletin öfkelenmesini, milletin taşmasını, milletin karşılarına çıkmasını istiyorlar. Bunların asıl amacı bu, bunların kurdukları tuzağın asıl hedefi bu.

Öfkeye kapılmak oyuna gelmektir. Bölgeye yatırımcı bu olaylar nedeniyle gelmiyor. Bankamatik yakacaksın sonra da burada banka niye yok diye mi soracaksın? Belediye binasını yaktılar. Belediye binası senin neyini rahatsız etti? Türkiye’nin 90’lara dönmesini istiyorlar ama dönmeyeceğiz. İnadına demokrasi, barış ve kardeşlik diyoruz.

Sokaktaki bu teröristlerden olduğu kadar, onları sokağa itekleyen, onların arkasına saklanan siyasetçi kılığındaki korkaklardan da bu tahriklerin hesabı sorulacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti gerek başbakan olduğum dönemde, gerekse şu anki başbakan ve hükümetimiz, bugüne kadar hiçbir terör örgütüne en ufak bir bu tür destek asla vermemiştir. Hükümetimize, devletimize bu tür iftirayı yapanlar, çok açık ve sert konuşuyorum, alçaktır, bunlar vatan hainidir. Kim bu ifadeleri kullanıyorsa, hukukta bir kaide var: 'İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir'. Kim hangi iddiayı ortaya atıyorsa, bu iddiasını ispatla mükelleftir. İspat edemiyorsa alçaktır, haindir.

IŞİD belasını Ortadoğu’ya musallat eden kim? Beşşar Esed.

Kaynak

Akşam 11.10.2014

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-13-2014, 13:14   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Erdoğan: Alçaksınız, vatan hainisiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde Kobani eylemleriyle ilgili muhalefete sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde halka seslendi. Kobani eylemleriyle muhalefetin gösterdiği tavrı sert bir dille eleştiren Erdoğan, ''Türkiye, IŞİD'e yardım ediyor iddianızı ispat etmezseniz alçaksınız, vatan hainisiz'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

YENİ BİR AMELİYAT YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Terör ve kandan medet uman lobiler kaybetti. Pensilvanya'yı kullanıp kaybettiklerini kazanmaya çalıştılar. Şimdi yine bu kaybedenler bir araya geldiler, yeni bir ameliyat yapmaya çalışıyorlar.

AMAÇ KOBANİ DEĞİL, BİRLİĞİMİZ

Amaç Kobani değil, amaç birliğimizi bozmak. Bu birliğimizi bozamayacaklar. Bugün Kobani için sokaklara çağırırken Suriye'de 250 bin insan ölürken neredeydiler? Bugün Kobani'ye yardım eden tek ülke Türkiye. Çıkıp Kobani'yi bahane edip yağmalayıp, yakıp, yıkıp, öldürüyorsa kusura bakmasınlar biz bunu yemeyiz.

ÇÖZÜM SÜRECİ, 77 MİLYONUN KARDEŞLİĞİ İÇİNDİR

En sert tedbirler alınacak, alınıyor. Güvenlik güçlerimiz gerekeni yapacaktır. Çözüm süreci vandallığa göz yummak değil. "Çözüm süreci şımarıklığa müsamaha göstermek değildir. Çözüm süreci şiddete, vandallığa, yağmacılığa göz yummak değildir. Biz çözüm sürecini 77 milyonun kardeşliği için bugünlere getirdik. 77 milyonun kardeşliğini güçlendirmek için de bundan sonra en kararlı şekilde bu süreç devam edecek."

BİZİM ONLARLA BİR İŞİMİZ OLAMAZ

"Bizimle Anayasa ve yasalar çerçevesinde yol yürümek isteyenlerle biz bu yolu yürürüz; istemeyenlere, teröre zemin hazırlayanlara, terörün talimatıyla hareket edenlere de uğurlar olsun deriz." "Bizimle bu süreçte yol yürümek istemeyenlerle, hâlâ şiddet çağrısı yapanlarla, hâlâ terör örgütünden talimat alanlarla bizim hiçbir işimiz olamaz."

İSPAT EDEMEZSENİZ ALÇAKSINIZ!

Ölen vatandaşlarımızın katili kim? Katil, onları sokaklara çağıranlardır. Tweetlerle destek veren ana muhalefet partisidir. Ana muhalefet partisi; Türkiye, IŞİD'e yardım ediyor diye iftira atıyor. Bunları ispat etmezseniz alçaksınız, vatan hainisiniz. Gün birlik günüdür. Oyuna gelmeyin! Bu tuzağa düşüp Türk'ün Kürt'e düşman olmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

BU HAİN TUZAĞI BOZACAĞIZ

Benim Kürt kardeşlerim bu barbarlara asla sempati göstermez. Bundan sonra Kürt kardeşlerim bunlarla aralarına mesafe koyacak. Bu hain tuzağı bozacağınıza yürekten inanıyorum.

Kaynak

Haber 7 12.10.2014
Alt 10-21-2014, 12:54   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alt 10-21-2014, 17:52   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Türkiye Işid'e yardım etmiyor ama Işid'in etek giydirdiği PKK'ya yardım ediyor!..

ABD'nin Suriye sınırımızın dibinde terör örgütü PKK'ya yaptığı silah yardımına gıkımızı bile çıkartamadık!..

Yeter artık yazıklar olsun..

ABD de utanmadan bizle dalga geçiyor ve ''PYD ve PKK farklı örgütlerdir, PYD bizim için terör örgütü değil'' diyor!..

Türkiye'nin katil amerikanın pkk'lılara silah ve mühimmat atan o kargo uçağını vurması gerekirdi..

Hadi bakalım diyebiliyorsa hükümet şöyle desin: ''Nusret Cephesi ve el-Kaide farklı örgütlerdir. Hem Esed'e hem de Işid'e karşı savaşan Nusret Cephesi bizim için terör örgütü değildir. Bundan sonra Nusret Cephesi'ne silah yardımı yapma kararı aldık.''

Böyle bir şey olursa ABD, dünyayı başımıza yıkar başımıza...

peki biz ABD'nin PKK'ya silah yardımına karşılık ne yaptık.. kuru bir kınama bile yok.. yazıklar olsun..

2015'teki seçimlerde hayatımda ilk kez mhp'ye oy verebilirim bu gidişle..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2014, 18:26   #5
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye Işid'e yardım etmiyor ama Işid'in etek giydirdiği PKK'ya yardım ediyor!..

ABD'nin Suriye sınırımızın dibinde terör örgütü PKK'ya yaptığı silah yardımına gıkımızı bile çıkartamadık!..

Yeter artık yazıklar olsun..

ABD de utanmadan bizle dalga geçiyor ve ''PYD ve PKK farklı örgütlerdir, PYD bizim için terör örgütü değil'' diyor!..

Türkiye'nin katil amerikanın pkk'lılara silah ve mühimmat atan o kargo uçağını vurması gerekirdi..

Hadi bakalım diyebiliyorsa hükümet şöyle desin: ''Nusret Cephesi ve el-Kaide farklı örgütlerdir. Hem Esed'e hem de Işid'e karşı savaşan Nusret Cephesi bizim için terör örgütü değildir. Bundan sonra Nusret Cephesi'ne silah yardımı yapma kararı aldık.''

Böyle bir şey olursa ABD, dünyayı başımıza yıkar başımıza...

peki biz ABD'nin PKK'ya silah yardımına karşılık ne yaptık.. kuru bir kınama bile yok.. yazıklar olsun..

2015'teki seçimlerde hayatımda ilk kez mhp'ye oy verebilirim bu gidişle..
Bak ben size demedim mi ki bir şeyi veya bir kimseyi seviyorsak onun kusur ve hatalarını da görmeliyiz diye.Taassupluk eden gözlerinde ki perdeyi kaldıramaz.

Size geçmiş olsun.Biz daha evvelden Tayyip ne diyorsa tersini yapıyor diye defalarca söylemiştik.Şimdi anladınız mı bizim haklı olduğumuzu...

Merak etmesinler, içimizde ki PKK hainleri o ABD'den aldıkları silahları biizim askerimize doğrultacaklar.Yakında iç savaş çıkarmazlarsa ben namerdim..Hem de onlar askerlerimizin üzerine topla, füzeyle uçakla gelirlerse şaşırmayın.ABD, bir numara bizim düşmanımız olduğunu hala kavrayamadılar..Ben de yazıklar olsun diyorum böylelerine!..

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (10-21-2014 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)