AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-07-2014, 04:10   #1
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart Türk Siyaseti İşte Böyledir
Türk siyaseti işte böyle ahde vefasızlık ve yalanlarla doludur...Hepsinden nefret ediyoruz..

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Cihannur tarafından (11-07-2014 Saat 04:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-07-2014, 04:14   #2
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Evet; Ben şimdi sizlere İslam siyasetini öne sürsem beni hapse attırırsınız değil mi?

İslam'da siyaset var ama böyle adamlarla ahde vefasızlıklarla ülke kalkınılmaz.İslam siyasetinde asla makam mevki menfaat gözetilmez.O Allah rızası için yapılır..Adam gibi siyaset, adam gibi muhalefet edenlere selam olsun diyoruz.Türkiye'de ki siyaset, at tepişip eşşeğin ölmesine benziyor.Alayına yazıklar olsun.

BEN MİLLİ GÖRÜŞ'E BİLE SOĞUK BAKMAYA BAŞLADIM.ANLADIM Kİ, SP LİDERİ KAMALAK PARALELCİLERDEN MEDET UMUYOR.YAHU PARALELCİLERİN SİYONİZME ÇALIŞTIĞINI DAHA ÖNCEDEN HEP BURADA ANLATMIŞTIK.BEN BUNU AKP HÜKÜMETİ İÇİN SÖYLEMİYORUM.DİNLERARASI DİYALOGLA YOLA ÇIKANLARIN SİNSİ PLANLARINI VE TUZAKLARINI ANLATMAYA ÇALIŞMIŞTIM HER ZAMAN..MEĞER ONLAR BU VATANIN ÖZ EVLATLARI DEĞİLMİŞLER...

AKP AHESTE AHESTE DÜŞÜŞE GEÇİYOR.TAYYİP İSE EN YÜKSEK MAKAMINA ULAŞIP ARTIK KAYBEDECEK BİR ŞEYİ DE KALMADI.7 YIL O MAKAMDA KALACAK.SONRASINDA NELER OLUR BİLEMİYORUZ.

BUGÜNE KADAR ŞU ÜLKEDE DIŞ POLİTİKADA ADETA UŞAKLIK VE IRGATLIK POLİTLİKASI GÜDÜLDÜ VE AYNEN BU DEVAM EDİYOR.GÖNLÜMÜZ İSTERDİ Kİ, ŞAHSİYETLİ İÇ VE DIŞ POLİTİKA OLSAYDI KEŞKE!..NE YAZIKTIR Kİ BU ÜLKENİN KAYMAĞINI YİNE YALAKALAR VE TUZUKURULAR YİYOR.BENİM GARİBAN EMEKLİM VE İŞÇİM İSE YERİNDE SAYIYOR.HATTA GEÇİNEMEZ HALE BİLE GELMİŞLERDİR.

MUHTEMELEN HAZİRAN AYINDA BİR GENEL SEÇİM OLACAK.ŞİMDİDEN PARTİLERDE ADAY ADAYI TESBİT TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILMAKTADIR.HEPSİ DE ZENGİN VE TUZUKURULARDAN MÜTEŞEKKİL ADAYLAR OLACAK.FAKİR AMA OKUMUŞ, YÜKSEK TAHSİL GÖRMÜŞ OLAN GENÇLER YİNE SOKAKLARDA ELİ CEBİNDE İŞSİZ KALIP KADERİYLE BAŞBAŞA DOLAŞACAKLAR.YANİ BU ÜLKEYİ 95 SENEDEN BERİ TUZUKURULAR YÖNETİYOR.KAYMAKLARINI DA İKTİDAR PARTİSİ YİYOR.BEN BÖYLE SİYASETİN İÇİNE TÜKÜREYİM.ARTIK TÜRK SİYASETİNDEN NEFRET EDER OLDUM.HALKIMIZ DA ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞLARDIR. MİLLETVEKİLİ OLUP O KOLTUKLARA OTURDUKTAN SONRA 5 YIL BOYUNCA KENDİ MEMLEKETİNE GİTMEYEN NİCE MİLLETVEKİLLERİ VAR.SEÇİM ZAMANI GELİNCE "BENİ HATIRLASINLAR VE OY KAPAYIM" DİYE KENDİ ŞEHİRLİSİNE VE KÖYLÜSÜNE YENİDEN YALAKALIK YAPAN, YALAN SÖYLEYEN MİLLETVEKİLLERİNİ MECLİSTE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.ARTIK ONLARDAN RESMİ BİR SENET ALIP VERDİKLERİ SÖZLERİ NEYSEONA GÖRE BİR NOTER HUZURUNDA İMZA ATTIRARAK ÖYLE SEÇMELİYİZ.MİLLETVEKİLİNDEN HESAP SORMAYAN VATANDAŞIN AKLINA YANAYIM BEN!.

AH LAN AH!ŞU MİLLET AKILLI OLSA GÖREVİNİ YAPMAYAN, VERDİĞİ SÖZÜ TUTMADIKLARI İÇİN MECLİSİ YAKARLARDI.LAKİN YALDIZLI KELİMELERE HAYRAN OLAN BU MİLLET SÖMÜRÜLMEYE VE EZİLMEYE MAHKUMDUR.HEM SONRA ŞU MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIĞI NİÇİN KALDIRILMADIĞINI DA BU MİLLET SORGULAMASINI BİLMİYOR.ANLAYACAĞINIZ,SANDIĞA KOYUN GİBİ GELİP OY'UNU PARTİYE ATTIKTAN SONRA YİNE KOYUN GİBİ EVİNE DÖNÜYOR.

HALKIMIZ NE DİN HUSUSUNDA, NE SİYASET HUSUSUNDA BİLİNÇLİ DEĞİLDİR.BU YÜZDEN CEHALET DİZBOYU DEVAM ETMEKTEDİR
ŞİMDİLİK TÜRK SİYASETİNİN KISA ANALİZİNİ YAPTIM.GERİSİ SİZİN YORUMLARINIZA KALMIŞ.YAZACAĞINIZ CEVAP MESAJLARINIZA GÖRE SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM.

Konu Cihannur tarafından (11-07-2014 Saat 04:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2014, 04:24   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Meçhul Adam, eleştirilerinde hakarete varmayan yorumlarda bulunursan iyi olur.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)