![]() |
#1 |
![]() Burası Venedik değil, İzmir!
![]() İzmir’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Gündüz vakti havanın kararmasına da sebep olan yağmur birçok caddeyi göle çevirdi. İzmir’de öğleden sonra şehrin geneli sağanak yağışa teslim oldu. Yağmur günlük hayatı olumsuz etkilerken bazı ev ve işyerlerini su bastı. Yağmurun başlamasıyla birlikte hava da karardı. Bazı sokak ve caddeler suyla dolarken trafik uzun süre kilitlendi. Tıkanan mazgal ve rögarlardan taşan sular, yollarda birikintilere yol açtı. Sokak ve caddeler göl hâline gelirken çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Gültepe semti Adem Yavuz Caddesi'nde göle dönen yolda 35 R 8153 plakalı araç mahsur kalırken, ismi öğrenilemeyen şoförü ise mahallelinin yardımı ile kurtarıldı. Göle dönen yolda belediye otobüsleri ise güzergâhında gidemedi. Kaynak Haber 7 08.12.2014
![]() Konu Cihannur tarafından (12-09-2014 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aaah ah. İzmir'in derdi saymayla bitmez. Daha en başta o sahil kesim kurulurken hata yapılmış. Sahil hizası yollar ve dükkanların rakımı -1 metre. Nasıl bir zekanın ürünü cidden merak ediyorum. Deniz biraz yükseldiği anda denizdeki su tüm mazgallardan dışarı çıkıyor. Suyun akış mantığına ters zaten. Dua edip suyu aşağıdan yukarı doğru mu akıtmayı düşündüler bilemiyorum. Yağmur yağıyor o sular tabiki gidecek yer bulamıyor çünkü deniz seviyesinden de aşağıda. Bir de üstüne deniz karaya doğru bastırıyor. İzmirin tek güzel yanı hiç değişmemesi :D . 27 yıllık izmirliyim ne bir yeni yol görüyorum ne yeni bir bina :D . Chp li belediyeler 50 yıl daha kalırsa tarihi kent diye artık turistlere gezdiririz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() insallah son donemleri olurda bizde chp li is bilmeyen paralel baskanlarndan sonra hakkiyla koltuga oturan bir başkan goruruz partimizden
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|