![]() |
#1 |
![]() Rusya, yaşam alanlarını hedef alıyor
![]() Rus savaş uçakları, IŞİD dışında her yeri bombalamaya devam ediyor. Rus savaş uçakları; Halep, İdlip ve Lazkiye kırsallarına ve Rakka bölgesindeki tahıl ambarlarına yönelik bombardımanını yoğunlaştırdı. Ayrıca Benş kasabasını ve birçok mültecinin sığındığı İdlip kırsalındaki Sermada kasabasındaki yardım konvoylarını hedef aldı. Bunun yanında Halep kırsalındaki I’zaz kentini bombaladı. YAŞAM ALANLARINI HEDEF ALIYOR Rus jetleri ayrıca Meskene kasabası yakınlarındaki el-Babiri su arıtma tesisi, İdlip’teki Dana kasabasındaki yolcu nakil tesisi gibi yaşamsal alanları hedef aldı. Bunun yanında Kürt Dağı ve Bayır Bucak'a yönelik hava saldırıları bütün yoğunluğu ile devam ederken, ÖSO mevzileri hedef alınıyor. Sivil yerleşim birimlerinin de hedef alındığı saldırılara Esed güçleri karadan devam ediyor. Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Genel Sekreteri Muhammed Yahya Mektebi, Rus savaş uçaklarının, yardım konvoylarının hedef almayı tekrarlamasının, “Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu (BMGK) daimi üyesi olan Rusya’nın durumu ile çalışan terörist bir eylem” olduğunu söyledi. Rus saldırılarının sadece sivilleri, masum insanları ve yardım konvoylarını alan bir saldırı olduğunu belirten Mektebi, bu saldırıların Özgür Suriye Ordusu’nu hedef almasının ise IŞİD’in kurtarılmış bölgelere ilerlemesine imkân sunduğunu ifade etti. Bu durumun Rusya’nın terörle mücadele iddiaları ile çeliştiğini kaydetti. SMDK Üyesi Havvas Halil, “Suriye’de Rus saldırılarının en başından beri dikkatli takip edilmesi durumunda, Rus saldırılarının, Suriye halkının özgürlük mücadelesini bastırmaktan aciz kalan Esed rejimi, İran ve mezhepçi milislerin saldırılarının bir devamı niteliğinde olduğu görülecektir” şeklinde konuştu. Halil, BM’den Rusya’nın bu davranışlarını kınamasını talep etti. Rusya’nın çocuklara ve kadınlara, son olarak da çocuklara süt, hastalara ilaç taşıyan yardım konvoylarına yönelik saldırılarını durdurmasına yönelik baskı yapmasını istedi. Kaynak Haber 7 28.11.2015
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnsanlık size direnecek terörist barbar Ruslar! Sizler (Rusya'nın günümüzdeki ve tarihteki işgalci ve katliamcı politkalarını savunan ve destekleyen Ruslar) hayvanlardan daha aşağısınız! Tarihte; Korkunç İvan, Vladimir Lenin, Josef Stalin ve diğer katliamcı Rus liderlerleriniz ve avaneleriyle yaptığınız katliamlarla on milyonlarca insanı öldürmeniz, yüz milyonlarca insana zulmetmeniz sebebiyle hayvanlardan daha aşağıydınız; şimdiki lideriniz Vladimir Putin'in (Josef Stalin 2); Çeçenya'da, Ukrayna'da ve Suriye'de yaptığı katliamlarla yüz binlerce insanı öldürmesi ve milyonlarca insana zulmetmesi nedeniyle yine hayvanlardan daha aşağısınız!
Rusya; yalandır, bâtıldır, katildir, kâfirdir ve lanetdir! Lanet olsun Rusya'ya, lanet olsun Vladimir Putin'e! Kahrolsun Rusya! Ne Rusya'nın gazı ne Rus'un yüzü. Konu Cihannur tarafından (11-29-2015 Saat 05:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|