AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-29-2016, 08:19   #1
Kullanıcı Adı
akses
Standart Koca ülkeye bir Truman Show yaşattılar ama artık bitti...
Savcılara ifade veren F.K isimli bir F16 pilotu o korkunç planı açıklıyordu. Batman’da sivillerin, tarlalar ve taş ocağının iç içe geçtiği bölge PKK yuvalanma noktası olarak bombalanacaktı. Konuyla ilgili bir saldırı planı yapması istenen pilot F.K, sivillerin can vereceğini anlatarak planı oluşturmayı reddedince üstlerinden baskı görmüştü. O sözde komutanlar bugün FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanmış durumdalar.

Bu baskının bir nedeni sivilleri öldürterek hükümete karşı bir süreç oluşturmaktı. Sürecin diğer hedefi daha sonra gelecek hendek/kanton operasyonuna Kürt vatandaşları duygusal olarak hazırlamaktı. Tıpkı KCK operasyonlarında evlerinden alınan KCK’lıların foto vermek üzere Diyarbakır’da naylon kelepçeyle sıraya dizilmesi, sonra kelepçelerinin çözülmesi gibi.

Ama daha da vahimi hepimizin yüreğini parçalayan Uludere vakasında 34 vatandaşımız PKK’ya dönük hava operasyonunda can vermişti. Bahoz Erdal kod isimli Fehman Hüseyin’in telefonu Uludere sınır bölgesinde sinyal veriyor iddiası vardı. Telefon bir eşeğin heybesinde sınırda geziyordu. Ama Fehman Hüseyin o kafilede değildi. PKK’nın içinde olduğu bir istihbarat kumpası gerçekleşmiş, kötücül maksat hasıl olmuştu.

Aynı tarihlerde FETÖ’nün Emniyet istihbarattaki elemanları Başbakan Erdoğan’ın iki ofisine böcek yerleştirmişti. 2011 Kasım’da bir arama daha yapılmıştı. Deşifre olduklarını fark eden FETÖ’cüler hareketlendi. 7 Şubat 2012’de ise malum MİT operasyonu gerçekleşti. Amaçları, yine aynı ekip tarafından sızdırılan Oslo belgelerini çarpıtarak vatana ihanetten Hakan Fidan üzerinden Erdoğan’a hamle yapmaktı. Tabii bunları şu anki bilgilerle yerli yerine oturtuyoruz.

Evvelki gün Hrant Dink cinayetinin Ergenekon operasyonlarına uygun iklimi hazırlamak için işlendiğine dair Meclis Araştırma Komisyonu’na bilgi veren Nedim Şener’in sözlerini aktardım.

Ama bu öyle karmaşık bir planlama ki, bir kere Pensilvanya’daki şarlatanın tek başına bunun altından kalkması mümkün değil.

Uludere ile Kürtlerin, Dink ve diğer Hıristiyan cinayetleri ile azınlıkların, Gezi ile muhafazakar olmayan sekülerlerin ve Alevilerin rehin alınması operasyonu yapıldı. Ne tesadüftür ki, bir polis memurumuz dışında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hepsi Alevi gençleriydi.

Aslında vesayetin başarısı böyle kapsamlı bir habitat yaratıp tüm insanları buna inandırmaktan geçiyor. Aklıma Jim Carrey’nin başrolünü oynadığı “Truman Show” filmi geliyor. Andrew Niccol’un yönetmenliğini yaptığı filmde Truman Burbank cennet gibi bir adada yaşamakta, ama eşi dâhil adadaki herkes bunun bir oyun olduğunu bilmekte, Truman’ın hayatı adanın dışındaki tüm ülkede 24 saat yayımlanmaktadır.

Bizim Truman Show’umuzu da bu otuz yıllar boyunca üst aklın kozmik odası seyrediyordu. Oyunun belli küçük parçalarını fark edenler de, ya resmi tamamlayamadılar, ya işbirliği yaptılar ya da korktular.

Böyle bir sahteliği ancak sahici bir lider bozabilirdi. O da Erdoğan oldu. Olayı fark ettiği noktadan itibaren hedef seçilmesi de bu yüzdendi. Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı hepimiz o sahte dünyanın, o boğucu adanın rehinleri olacaktık. Bazıları da buna çoktan razıydı.

Yani hadise her gün keşfettiğimizden çok daha büyük. Bu vesileyle 93 yıl önce başka bir büyük oyunu bozan milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.


Markar Esayan

 

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi