![]() |
#1 |
![]() ![]() İSLİ BİR DEMLİKTE ÇAY İÇERKEN Biraz uzak kalsam özlediğim Sessiz ve sakin bahçem Akşamları mandalin çiçeği kokusu Huzurum ![]() Yine burda olduğum günlerden birindeyim Her yanım mandalin ovası Karşımdaki bahçede küçük bir ev Sadece bahçede çalışanlar için Yürüdüm oraya doğru ![]() Köpekler beni görünce sevindiler ![]() Ziyaretime alışkınlar Onları sevindiren hediyelerim var ![]() Yanımda sevinçle oynaşıyorlar Bense asmaların altında gezinip En güzel salkımlardan üzüm kesip üzüm yiyorum İlerden mandalinde çalışan kadınlar gelmeye başladı Önce iki kişiydiler ![]() Selamlaştık tanıştık.. Hemen ateş yaktılar bir kenara çalı çırpıdan İsli bir çaydanlıkta çay demlendi Ve ![]() Biz bir yandan sohbet ediyoruz Bu arada herkez toplandı Çok yorgunlar biliyorum Ama öyle neşeli ![]() Gülüşmelerimizle sanki bir şölen bu öğle yemeği Ben onlardan dahada mutlu Bilmiyorlar Vitrindeki son moda elbisenin rengini Kuaföre yetişmek gibi bir dertleri yok Sabahtan başlıyorlar çapa yapmaya Yorgunlar ![]() Odun ateşinde isli bir demlikte içilen çayın Lezzeti anlatılmaz Hoş sohbetle geçen Sadece bir saatlik zaman diliminde Bugün Bu bir saate neler sığmadıki Yaşamaktan müthiş keyif aldığım Belkide benim ![]() ![]() Büyük haz aldığım ![]() Saf ![]() Hayat yolculuğumdaki güzel yol Bugün öğlen yemeğinin tadı damadığımda kaldı Birde incir reçelinin.. Şimdi ayrılıyorum ama Sizleri unutmam mümkün değil Biliyorum yine görüşeceğiz İsli bir demlikte çay içerken... Necla ARGÜZ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|