AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 01-12-2008, 03:58   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Trabzonspor'da kadro dışı şoku !!! ....

Ligde Sivasspor'la karşılacak olan Trabzonspor'da önemli maç öncesi kadro dışı bırakılan iki oyuncunu şoku yaşanıyor. Yanal iki kadro dışı bıraktığı oyuncularla yollar ayrıldı ....

Sivasspor maçı için Sivas'ta bulunan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Ceyhun ve Celalettin'i süresiz kadro dışı bıraktı.

Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak ile kulüp olarak yollarının ayrıldığını açıkladı. Her iki futbolcuya da alınan kararın tebliğ edildiğini dile getiren Perekli, "Bu sporcularımız ligin geri kalan bölümünde artık bizimle olmayacaklar. Ceyhun ve Celaleddin’e teknik heyetimizin görüşleri doğrultusundaki kararımızı ve transfer döneminin sonuna kadar bir kulüp bulmaları yönündeki görüşümüzü ilettik. 2 oyuncumuz da kamptan ayrılacaklar. Bundan sonraki futbol hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz" diye konuştu ....

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-12-2008, 04:03   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bu Ceyhun' dan adam olmaz arkadaş...
Alt 01-12-2008, 04:08   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Bu Ceyhun' dan adam olmaz arkadaş...
Hemşerimdir diye söylemiyorum ama bence de adam olmaz aslında adamın oynadığı futbol iyi yalnızca biraz daha kendini geliştirmesi lazım ayrıca çenesi tutmuyor adam Fenerbahçe'den de onun yüzünden gönderildi sanırım ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-16-2008, 03:30   #4
Kullanıcı Adı
tuğba61
Bunlar az Gökdeniz Barış Yattara Serkan harici hepsi kovulmalı ruhsuz adamların.. Futbolcu değil onlar sahada boş boş geziyorlar aldıkları parayı haketmiyorlar adamların tek derdi para böyle futbolculuk olmaz takımı ne hallere düşürdüler ayıp. Hele nuri !! bey nefret ediyorum ondan başkanmış ne başkanı ne yapmış şimdiye kadar kendi menfaatleri dışında rezil rüsva ! Artık yeter sabırda biyere kadar her maç ölüp ölüp dirilmekten bıktım nedir bu ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Bunalıma gircem bide sivasın çıkıp boş boş 4 büyükler teriminn yeniden yapılandırılması lafı yokmu ! ne oldunuzda ne konuşuyorsunuz. Her sene başka bir takım değişsin diyor zamanında g.birliğide söyledi vestel manisada söyledi sonra noldu ? hiçbişey lafda kaldı.. Böyle safsatalarla bizi karşılastıran yönetime tükürülse tükürüklere acırım. :-X ŞU TAKIMIN BAŞINDA BEN OLCAKTIMKİ.. 8) :
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)