![]() |
#1 |
![]() ......
Sen dündün bugünümdün hani yarınımda olacaktın. Yalnız biz olacaktık. Hep biz olarak kalacaktık. Dün hayatımın anlamı idin. Bak bugün hayatımın bir anlamı kalmadı. Çünkü yanımda sen yoksun. Bugece yanımda yoktun. Bedenin Bugece tenimi ısıtmadı. Yerin soğuktu. Sen yoktun. Üşüyorum! Duyuyor musun? Senin sıcaklığına senin kokuna o kadar alışmışım ki! Sensizlik bir uçurum. Ben isterdim ki o uçurumdan beraber atlayalım. İçimde her daim senin sıcaklığın olsun. Biz beraber bir yola çıkmıştık. Dilerdim ki! Bütün engebelileri kaldıralım. Umutsuzluğa kapıldığımızda. Biz olduğumuzu düşünüp. Beraber umudlar edinmeliydik. Aşk neydi? Pes edip gitmek miydi (: .? Bence aşk savaşmaktı. Aşk beklemek sabretmek, dilemek ve istemekti. Gitme dedim sesimi duydun mu? Neden peki ben senin gitme sevgilim dediğini duyamadım. Bu ''Aşk'ta'' bişeyler eksikti ya Bende ya da Sende! Birimizin yürek titreyişi biraz daha ağır bastı sanırım. Ama Hangimizdik bitirmeye sebep! Sebep neydi neden vazgeçtik birbirimizden? Yürütmek için sebebimiz vardı oysa ''Aşkımız''. Hiç düşünmedik dimi arkamızda nasıl bir sevda bıraktığımızı. Belki geç ama benden bu sözleri duy. İstiyorum seni. Sana daha doyamadım ki! Özlüyorum seni henüz senden senden kopamadım ki! Yüreğimi alıp gittin. Peki tekrar yüreğim olabilirmisin benim. Acım acımız olabilirmi. Seni hisedebilirmiyim. Yada sen beni. Senin nefesini içime çekip. Sonsuzlukla beraber yok olabilirmiyiz. Yürektin sen. Mutluluk aşk hasret özlem ruhtun sen bende. Aşkların en güzeli en masumuyduk. Biz seninle bu yolun her yanına sevgi ekmiştik. Mersem sadece sevda yetmiyormuş. Emek istiyormuş sevda. Güç istiyormuş sabretmek gerekiyormuş sevda için. Hissetmek değil sadece dilemekte gerekmiş sevda için. Beklemek ve zaman vermek gerekiyormuş. O yola aşk serpmiştik dimi sevdiğim. Bak biz ne ekmiştik ne bulduk. Biz diyorum bak hala. Ben senden hala vazgeçemedim. Ben sana doyamadım yüreğim. Belki beni hissediyorsundur. Belki de; Başka bir nefesi içine çekiyorsundur. Başka bir ten dokunuyordur şuanda sana. Gittin ve gittim. Gitmeni istememiştim oysa... Belki biraz savaşsaydın böyle olmayacaktı sonumuz. Senin için yıkılmaz tabularımı aşmıştım ben. Sadece seninle beraber nefes almak içindi tüm direnişim. Tertemiz bir sayfa açmıştım sadece biz için, Sen pes ettiğin için şuan yanında yokum bilesin. Yoksa ben, senin olan beni senden mahkûm etmezdim be yüreğim. İnan gitmezdim. Gidemezdin. Benden de gitmene izin vermezdim. Bitmezdik. Gerçeği bitmemeliydik. Bittik be yüreğim! Biz artık bittik. Acıda olsa! Kabullenmesem de!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|