![]() |
#1 |
![]() İlk liste benden
1-ALPARSLAN:::Anadolu Kapılarını Malazgirt Savaşı ile açmıştır. 2-OSMAN GAZİ:::Osmanlı Devletinin Temellerini Attı 3-FATİH SULTAN MUHAMMED HAN:: Hz Peygamberin övgüsüne mazhar olmuş..Çağ Açıp Çağ Kapattı 4-MİMAR SİNAN:::Bıraktığı Mimari eserlerin Her biri birer mühendislik harikası Ve Devletin Büyükülüğü Gücünü geldiği teknolojik ilerlemeyi sembolize eden ŞAHESERLER 5-MEVLANA::: dünyaya Malolmuş Sevgi ve Hoşgörü sembolu 6-YAVUZ SULTAN SELİM:::Hilafet i Osmanlıya Geçirerek İslamın Bayraktarlığı Perçinlenmiştir 7-Şah-ı Nakşibendi Hz:::: Tasavvuf öğretisiyle Gönüller Fethetmiş...Zaferlerden önce Gönülleri fethetmiştir. 8-MEHMET AKİF ERSOY:::Bu millete İSTİKLAL MARŞINI hediye etti (tekrar yazılması nasip olmasın inşAllah) 9-MUSTAFA KEMAL:::Türk Milletin Kötü Giden Makus Tarihini Değiştirdi anca 9 tane bulabildim. sizde sıralayın
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() METE HAN :ASYA HUN DEVLETİ HÜKÜMDARI
ATİLLA:AVRUPA HUNLARININ HÜKÜMDARI SELAHATTİN EYYUBİ:FİLİSTİN KAHRAMANI TUĞRUL VE ÇAĞRI BEYLER:SELÇUKLU HÜKÜMDARLARI SULTAN İKİNCİ ABDULHAMİT:SON HALİFE...SON PADİŞAH...SON DİRENİŞÇİ...SON İMPARATOR TAYYİP ERDOĞAN:TÜRK HALK KAHRAMANI VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI HACI KEMAL ERİMEZ:HAK DAVA UĞRUNA HERŞEYİNİ VERMİŞ ALLAH IN DOSTU KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN:OSMANLIYI EN BÜYÜK SINIRLARA ULAŞTIRAN PADİŞAH TURGUT ÖZAL:TÜRKİYENİN ÖZLENEN LİDERİ ALLAH ONDAN RAZI OLSUN BÜLENT ECEVİT:RUHUNA FATİHA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [i][b]Aslında sayacaklarım arasında sizin söylediklerinizde var ama yinede sayayım atalarımı...
OĞUZ HAN TEOMAN METE ATTİLA TİMUR ALPARSLAN TUĞRUL ve ÇAĞRI BEYLER ALAADDİN KEYKUBAT ŞAH İSMAİL KILIÇARSLAN SELÇUK BEY BABÜR ŞAH ABDÜLHAMİT CENGİZ HAN BİLGE KAĞAN GAZNELİ MAHMUT KÜL TEGİN FATİH SULTAN MEHMET KANUNİS ULTAN SÜLEYMAN YAVUZ SULTAN SELİM Bunlar geldi aklıma ama daha vardır muhtemelen... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şu kadının haddini bildirin ! Diye bacımıza hitap eden kişiler bizim büyüklerimiz olamaz, en azından benim, bir Türk olarak.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şah İsmail Türk olsaydı. Osmanlıya destek olurdu köstek değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() [i][b]Kardeş bu olayı tartışma üslubuyla değilde öğrenmeye çalışarak konuşalım!
Eğer istersen Şah İsmail'i her türlü araştırabilirsin... Şiilerin liderliğini yapmış safkan Türk atasıdır! Timur'da Osmanlı'ya köstek oldu ama tarafsız bakıldığında aslında Timur'un hem dinen hemde askeri olarak bir deha olduğu bilinir! Aynı şekilde Şah İsmail'de Türk lideridir fakat Osmanlı ile savaşması onu kötü yapmaz! Aksine dünyada zaten en büyük çekişmeler her zaman Türk liderleri ve devletleri arasında olmuştur... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tartışma uslubuyla hiçbirşey yapmak yanlısı değilim zaten
![]() Şah İsmail ve Timur ilk olarak saldırmıştır Osmanlıya. Saldırmak yerine Destek olsalardı belki bugün daha büyük ve güçlü bir Türk Dünyası olurdu. Benim bütün Türk Komutanlarına ve Liderlerine saygım var. Hiçbirini kötülemem ama yaptıklarını yanlış buluyorum ve kendi atam olarak kabul etmiyorum o kadar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|