![]() |
#1 |
![]() Benim vazgeçilmezimdir eski şarkılar çok daha duygu yüklü ve içten buluyorum ancak burada 4 hakkımız var ve ben sevdiğim eski şarkıları buraya sığdıramam o yüzden günümüz sanatçılarından seçtim. yabancı müzik ve tabiki ilahide ekleyebilirsiniz sizde en sevdiğiniz 4 sanatçı (dilersenizde onların en sevdiğiniz birer eserini yazın) hadi kolay gelsin ben başlayayım. 1-Uğur Işılak(ak partinin şarkılarından sonra hayranlığım dahada arttı ;) ), 2-Ayna grubu 3-Niran Ünsal, 4-Amr Diab
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Benim vazgeçilmezim rock...En çok
Linkin Park,Apocalyptica,Evanescence,nickelback ve hoobastank dinliyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben şarkı dinlemem ama ilahi dinlerim.en çok sevdiğim sanatçı MUSTAFA ÖZCAN GÜNEŞDOĞDU,MUSTAFA CİHAT,EŞREF ZİYA.ben bunların sesine bayılıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() rap olarak (dj akman,sagopa,son nefes) dinliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Murat Göğebakan
Cem karaca Barış Manço Hande Yener İzel Çelik Şebnem Ferah Modern Talking Dave Koz Peter White |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() murat göğebakan-ayyüzlüm
50 cent shaggy blue hatice ismail yk hande yener ve eeeeeeeeeeeeeeeeee BEN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Murat Göğebakan ( Ayyüzlüm , Aşk, Vazgeçilmiyor, GüzYaprakları )
Cem karaca (Namus Belası , Islak Islak , İşte Geldik Gidiyoruz, Resimdeki Gözyaşları) Barış Manço (Gülpembe,Kol Düğmeleri,Gesi Bağları,Dağlar Dağlar,Alla Beni Pulla Beni) Hande Yener (Armağan,Nasıl Delirdim,Kibir,Romeo) İzel (Anlayamazsın,Aşk Hakları,Yok Yere,) Çelik(Hercai,Bişarkı daha var adını hatırlayamadım ![]() Şebnem Ferah (Yağmurlar,Çakıl Taşları,Gözlerimin Altındaki Çizgiler) Modern Talking (You re my heart You re my soul,You are not alone , Cheri Cheri Lady , Brother Loudie) Dave Koz ( Careless Whisper, Silver ringing, Make me smile ,together again) Peter White( manhattan) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ALEMİN KRALI MAHSUN KIRMIZIGÜL TÜM ŞARKILARI
SAMİ YUSUF UĞUR IŞILAK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 1-eminem(tek gecerim)(the way ı am)
2-fat.joe(fuck 50 cent) 3-50 cent(you dont know) 4-the game(hate ıt or loveıt) 5-jay-z(renegade) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() shakira,ozan,kutsi,mustafa sandal,yeni ne varsa hepsini dinlerim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|