02-15-2008, 14:12 | #1 |
Farkında mısın?...
Senin, o masum çehrenle bütünleşmiş gözlerini,
hafızama kaydettim... El yazması, göz nurun olan gül kokulu vecizeleri, kalbime hapsettim... Seni bir daha silinmemek üzere benliğime yazdım. O siyah, gür saçları yolunu gözlerken ağarttım. Gülen gözlerimi ağlattım... Farkında mısın? Farkında mısın? Kirdim sana şiir yazan elimi. Kestim ismini sayıklayan dilimi. Kör ettim resmine bakan gözlerimi. ve... öldürecektim senin olan kalbimi... yapamadım.. Farkında mısın, sana kıyamadım... Sana kıyamadım. dokunmasınlar... Gönlüm düştü, sende buldum kendimi, Gülüm; yüreğinin içine düştüm... Dokunmasınlar bize, dokunmasınlar, Gönlündeki bana dokunmasınlar, Ve bendeki sana; dokunmasınlar... Zulmü de güzeldir; yar ediyor sa, Taa iliklerime kar ediyorsa, Her bakışın beni öldürüyorsa, Gerçekten ölsem de; dokunmasınlar, Sevdama,dünyama dokunmasınlar... Kırk yıl aç bıraksan, gönlüm senle tok, Sen varsan; dünyada; sanki ölüm yok, Kirpiklerin olmuş; ateşten bir ok, Atıp beni yaksan, dokunmasınlar, Gönül yangınıma; dokunmasınlar... Ruhlar yücelerde, kalpler neşede, Tenler aşkta, gözler; hep temaşada, İzbe olsun; bir tenhada, Köşede, Buluşmuşsak bize dokunmasınlar, Gülüme, canıma; dokunmasınlar... (alıntı)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-15-2008, 15:12 | #2 |
Farkında mısın?...
değmezzzzzzzzz.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|