Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Son haftalarda Üniversite öğrencilerinin türban serbestisini tartıştıkları 32. Gün programında M. Al | |||
Programları izlemedim | 2 | 15.38% | |
Evet | 2 | 15.38% | |
Hayır, türbana karşı çıkanlardan yana taraf oldu | 8 | 61.54% | |
Hayır, türbanı savunanlardan yana taraf oldu | 1 | 7.69% | |
Kararsızım | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
02-22-2008, 03:38 | #1 |
SİZCE M. ALİ BİRAND TARAFSIZ DAVRANDI MI ?
Son haftalarda Üniversite öğrencilerinin türban serbestisini tartıştıkları 32. Gün programında M. Ali Birand sizce tarafsız davrandı mı?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-22-2008, 03:40 | #2 |
izlemedim bugünkü programı. bilerek izlemek istemedim. bıktım artık bu tartışmalardan.
|
|
02-22-2008, 03:44 | #3 |
BENCE HEP KARŞI ÇIKANLARA AĞIRLIKLI SÖZ VERDİ EŞİT DAVRANMADI EN ÖNEMLİSİ KONU TÜRBAN AMA ORADA BULUNAN TÜRBANLI SAYISI BİR ELİN PARMAĞI KADAR İKİ ELİNDE DEĞİL
|
|
02-22-2008, 03:45 | #4 | |
Alıntı:
|
||
02-22-2008, 03:55 | #5 |
Yayına konuk ettiği iki insan var. Birincisi bayburttan bir vatandaş. Vatandaşımız Gazino sahibi. Ve bir tekel bayisi açmak istiyormuş. Kendisine il yetkilileri izin vermemişler. Burası evliyalar diyarı diyerek içki satışını engellemek istemiş il yöneticileri.
İkinci kişi Ankaradan. Kendisi Ramazan ayında oruç tutmayıp noter binasının önünde sigara içerken sözde müslüman ve muhafazakar insanlar tarafından ağzı burnu kırılmış. Ağır sargı ve dikişler alacak ölçüde dayak yemiş. Şimdi analiz edelim tabloyu. Mehmet Ali beyin Tarafı nedir? Bu tartışma programı ile ilgili son bir söz söylemek gerekirse oda Galile nin söylediği ve Ali BULAÇ ın Tartışma programının son sözü olarak dile getirdiği bir sözdür. "Dünya dönüyor." Ne olursa olsun Dünya dönüyor ve bu süreç işliyor. Ve bu süreç inşallah hayırlara vesile olacaktır. |
|
02-22-2008, 04:55 | #6 |
Programı özellikle izlemedim çünkü sinir sistemim dayanmıyor ,yani bahsedilen şahsiyet o kadar taraf tutan birisi ki,cümleleriyle değil suratındaki ifadeye bakmak yeterli bunu anlamak için ...>
|
|
02-22-2008, 11:15 | #7 | |
Alıntı:
|
||
02-22-2008, 11:17 | #8 |
Mehmet Ali Birand kim? Oyle birisi varmi? Yada onu takan? ;)
|
|
02-22-2008, 22:31 | #9 |
birandın programını kimse izlemeişmi yawww :-\
|
|
02-22-2008, 22:35 | #10 |
Ne zaman Tarafsız davranmış ki birand şahsen davranmadığını adım gibi biliyorum ben orda olsam o adamı yığardım oracıkta....Bizimkilere gelince hemen susturuyor adi köpek yalaka ...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|