AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Son haftalarda Üniversite öğrencilerinin türban serbestisini tartıştıkları 32. Gün programında M. Al
Programları izlemedim 2 15.38%
Evet 2 15.38%
Hayır, türbana karşı çıkanlardan yana taraf oldu 8 61.54%
Hayır, türbanı savunanlardan yana taraf oldu 1 7.69%
Kararsızım 0 0%
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 02-22-2008, 03:38   #1
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
Standart SİZCE M. ALİ BİRAND TARAFSIZ DAVRANDI MI ?
Son haftalarda Üniversite öğrencilerinin türban serbestisini tartıştıkları 32. Gün programında M. Ali Birand sizce tarafsız davrandı mı?

cemkaptan21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-22-2008, 03:40   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
izlemedim bugünkü programı. bilerek izlemek istemedim. bıktım artık bu tartışmalardan.
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 03:44   #3
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
BENCE HEP KARŞI ÇIKANLARA AĞIRLIKLI SÖZ VERDİ EŞİT DAVRANMADI EN ÖNEMLİSİ KONU TÜRBAN AMA ORADA BULUNAN TÜRBANLI SAYISI BİR ELİN PARMAĞI KADAR İKİ ELİNDE DEĞİL
Alt 02-22-2008, 03:45   #4
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
izlemedim bugünkü programı. bilerek izlemek istemedim. bıktım artık bu tartışmalardan.
VALLA YAVUZ KARDEŞİM BEN İZLEDİM VE BUNDAN ÖNCEKİLERDEN HİÇ AMA HİÇ BİR FARKI YOK FARKLI OLAN TEK BBİRŞEY VAR SADECE ÜNÜVERSİTE İSİMLERİ DEĞİŞİK
Alt 02-22-2008, 03:55   #5
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Yayına konuk ettiği iki insan var. Birincisi bayburttan bir vatandaş. Vatandaşımız Gazino sahibi. Ve bir tekel bayisi açmak istiyormuş. Kendisine il yetkilileri izin vermemişler. Burası evliyalar diyarı diyerek içki satışını engellemek istemiş il yöneticileri.
İkinci kişi Ankaradan. Kendisi Ramazan ayında oruç tutmayıp noter binasının önünde sigara içerken sözde müslüman ve muhafazakar insanlar tarafından ağzı burnu kırılmış. Ağır sargı ve dikişler alacak ölçüde dayak yemiş.

Şimdi analiz edelim tabloyu. Mehmet Ali beyin Tarafı nedir?

Bu tartışma programı ile ilgili son bir söz söylemek gerekirse oda Galile nin söylediği ve Ali BULAÇ ın Tartışma programının son sözü olarak dile getirdiği bir sözdür. "Dünya dönüyor." Ne olursa olsun Dünya dönüyor ve bu süreç işliyor. Ve bu süreç inşallah hayırlara vesile olacaktır.
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 04:55   #6
Kullanıcı Adı
Nazende
Programı özellikle izlemedim çünkü sinir sistemim dayanmıyor ,yani bahsedilen şahsiyet o kadar taraf tutan birisi ki,cümleleriyle değil suratındaki ifadeye bakmak yeterli bunu anlamak için ...>
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 11:15   #7
Kullanıcı Adı
angelep
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Programı özellikle izlemedim çünkü sinir sistemim dayanmıyor ,yani bahsedilen şahsiyet o kadar taraf tutan birisi ki,cümleleriyle değil suratındaki ifadeye bakmak yeterli bunu anlamak için ...>
yüz ifadesi konusunda size katılıyorum.Geçen haftaki bölümün tekrarını izledim.Korkunç bir türkçe faciasının yanında evet türbanlılar aralara serpiştirlmiş.Aaa pardon başörtüsü demeliydim. ;) Her söz hakkı türbanlılara geldiğinde bir şekilde Birant susturuyor ve başka bir tartışma başlatıyordu.Ama Malezyada okumak zorunda kalan başörtülü bir bayan arkadaşımız çok güzel tiye aldı Birantı valla mest oldum Birant "yerlerdeyim şimdi çok hoşuna mı gitti" şarkısını söylese yeriydi
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 11:17   #8
Kullanıcı Adı
SuperGaZi
Mehmet Ali Birand kim? Oyle birisi varmi? Yada onu takan? ;)
SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 22:31   #9
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
birandın programını kimse izlemeişmi yawww :-\
Alt 02-22-2008, 22:35   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ne zaman Tarafsız davranmış ki birand şahsen davranmadığını adım gibi biliyorum ben orda olsam o adamı yığardım oracıkta....Bizimkilere gelince hemen susturuyor adi köpek yalaka ...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)