02-25-2008, 23:48 | #1 |
sizce bu ses teziç'e mi ait?
aslında bana pek inandırıcı gelmedi ama yine de paylaşmak istedim..
http://youtube.com/watch?v=xnCchuulnmU
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-26-2008, 00:22 | #2 |
Yaa şef Allah'sız kitapsız birisi sıfatı yok ahlaksızın onca bacımızın gühanı boynunda..
|
|
02-26-2008, 00:50 | #3 |
Birkaç hafta önce Şamil Tayyar yazısında bahsetmişti bu olaydan.Tabii bu kişinin ismini vermemişti.Şu ana kadar Teziç tarafından bir yalanlama olmaması onun olması ihtimalini yükseltiyor.Yine de şimdilik iddia demek daha doğru olur sanırım.
Abdullah Gül'e suikast imasında bulunan ifadesini de ekleyelim... "O bildiri orada duruyor, açıp okuyun onu. Tank yürütmeye lüzum var mı? Hadi bakalım Çankaya'ya, birini bindirsin arabaya da yemin ettirip göndermeye kalksın. Yolda kaza olur, elektrik kesilir, neler olur. Olmaz, (e-muhtıra) olmayacağını gösteriyor. Yani yapamazsın bunu..." |
|
02-26-2008, 00:52 | #4 |
Şaşırtıcı değil...
|
|
02-26-2008, 00:53 | #5 |
Sesin Teziç'e ait olmasına gerek yok, Teziç'in kafa yapısını ve içindekileri çok iyi biliyoruz. Bazı şeylerin kanıtları zamanında ortaya çıkacak ki değeri olsun ... İşi bitmiş bir piyonun tüm pisliklerini ortaya serseniz ne çıkar?
VesseLam |
|
02-26-2008, 01:04 | #6 |
Bu ses kaydı haber kanallarına düşerse çok hayırlı olacak gibi. Ben e mail yoluyla birşeyler yapmaya çalışacağım, diretk bağlantı kurabilecek varsa es geçmesin bence.
|
|
02-26-2008, 02:22 | #7 |
Haber kanallarına çoktan ulaşmış durumda muhterem. Samanyoluhaber ve Haber7 manşetten verdiler. Bakalım bir sonuç çıkarmı ...
VesseLam |
|
02-26-2008, 17:40 | #8 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|