AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-26-2008, 17:32   #1
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart 75 tane kaplumbağayı buzdolabında besliyor
Kış uykusuna yatmaları için buzdolabını kaplumbağalara göre düzenledi.


Evinde 75 tane kaplumbağa besleyen Shirley Neely isimli kadın, onların kış uykusuna yatmalarını sağlamak için buzdolabını kaplumbağalara göre ayarladı.
Uzun boylu kaplumbağalarını ara raflara, küçük olanları da kapıdaki raflara yerleştiren Neely, aralık-mart ayları arasında hayvanlarını kış uykusuna yatırıyor.
Bu sayede hayvanlar, 3-8 derecelik ortamda kış uykusuna yatıp, vücut ağırlıklarını ve enerjileri koruyabiliyor. Her gün buzdolaplarının kapısını açarak içeri taze hava girmesini sağlayan Neely, kaplumbağalarının kış uykusuna yatamadıkları zaman sağlık sorunları yaşadığını belirtti.



 

aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi