02-29-2008, 00:08 | #1 |
--- KÖSTEBEK (THE DEPARTED) --- 2007Oscar ödüllü En iyi Film...
Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Matt Damon , Jack Nicholson , Mark Wahlberg , Martin Sheen , Ray Winstone , Vera Farmiga , Alec Baldwin Yönetmen : Martin Scorsese “EFSANEVİ YÖNETMEN MARTIN SCORSESE’DEN YENİ BİR AMERİKAN SUÇ KLASİĞİ.” Çaylak polis Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) Güney Boston’da büyümüştür. Bu da onu İrlandalı mafya lideri Frank Costello (Jack Nicholson) tarafından yürütülen suç organizasyonunun içerisine köstebek olarak sızması için kusursuz bir aday yapar. Onun görevi Costello’nun güvenini kazanmak ve kendi üstlerine de (Mark Wahlberg ve Martin Sheen) Costello’nun yakalanmasında yardım etmektir. Bu arada eyalet polis memuru Colin Sullivan herkesin güvenini kazanmıştır. Hiç kimse onun Costello’nun köstebeği olduğundan şüphelenmemektedir. Eleştirmenlerin beğenisini toplayan Köstebek'in merkezinde, gizli hayatlar yaşayan kanun kaçaklarının birbiriyle çatışmaları yeralıyor. Martin Scorsese bu yoğun suç ve onun yaratığı sonuçları konu alan hikayede her yaşa hitap edecek bir kadroyu yönetiyor. Bu yakıcı ve gözlerinizi alamayacağınız bir yapım: Tıpkı elinde tabancası olan bir suçlu ya da polisin gözlerinin içine bakmanız gibi. 79.Oscar Ödüller En İyi Film En İyi Yönetmen En iyi sinemaya uyarlanan senaryo En iyi kurgu ödülleri
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-22-2008, 19:44 | #2 |
Şiddetle Tavsiye olunur, Seneryo ve Oyuncular müthiş uyumlu zaten 2007 Oscar ı alan film...
|
|
03-22-2008, 20:00 | #3 |
köstebek müthiş bir flim herkes izlesin..
|
|
03-22-2008, 23:05 | #4 | |
Alıntı:
|
||
03-23-2008, 02:52 | #5 |
İzlediğim ama unuttuğum bir film,yakında alıp arşivime ekleyebilirim.
+1 |
|
03-23-2008, 04:20 | #6 |
köstebek bir click iki... bunları listeme aldım... :D
|
|
03-26-2008, 23:54 | #7 |
Filmin sonu çok hazin ... Kime ne faydası oldu tartışılır...
|
|
03-26-2008, 23:58 | #8 |
Hatırladım :D
bir adamla çatıda buluşuyordu Leonardo DiCaprio,sonra adamı çatıdan atıyorlardı ve Leonardo DiCaprio nun önüne düşüyordu,yanlış hatırlamıyorum di mi ? sonlarına doğru aynı mekanda irbirini vuruyorlardı :D Leonardo DiCaprio asansörde mi vuruluyordu ne :-\ başka filmle karıştırmıyorum umarım. |
|
03-27-2008, 00:06 | #9 | |
Alıntı:
ya benim merak ettiğim oynayan kız a ne olmuştu... o da mı ölmüştü..... |
||
03-27-2008, 00:08 | #10 |
kadını hatırladım,kocası duştayken CD gelmişti dinlemişti ve köstebek olduğunu anlamıştı
sonra ne oldu bende hatırlayamadım :-\ Onca kişi öldü sağ kalmıştır o :D |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|