03-01-2008, 09:42 | #1 |
İsrail Gazze'ye Girdi
İsrail özel timleri, gece yarısı sonrası Gazze Şeridi'nin kuzeyine 3 ayrı yerden giriş yaptı. 01 Mart 2008 / 07:58 Özel timlerle Filistinli Direnişçiler arasındaki çatışmalarda kısa süre içinde 7 kişi öldü. Çatışmalar sürüyor. Saat 01.00'den sonra tanklar ve buldozerler eşliğinde giriş yapan özel timlere, havadan Apachi helikopterleri ve F-16'lar da destek verdi. Özel timler Gazze Şeridi'nin kuzeyinden 2-3 kilometre kadar içeriye, Beyt Lahya yakınlarındaki tepelere kadar kadar ulaşırken; operasyonun, İsrail ordusunun hazırlandığı geniş çaplı kara operasyonu mu, yoksa daha sınırlı bir harekat mı olduğu henüz bilinmiyor. Bölgedeki yerel radyolar da operasyon bölgelerinden, görgü tanıkları ve hastane kaynaklarından gelen bilgilerle yayınlara geçti. Yayın aralarında sürekli Filistin marşları çalınıyor. Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin ''Halk'' radyosu spikeri, ''F-16 sesleri korkunç bir şekilde Gazze'yi sarsıyor. Apachiler, F-16'lar, zenneneler (pilotsuz uçaklar), tanklar, buldozerler ve özel timler hep birlikte harekete geçtiler'' dedi. Spiker, ''Şu anda Gazze Şeridi'nin kuzeyinde büyük bir savaş içindeyiz'' ifadelerini kullandı. Özel timlerin, Gazze Şeridi'ni kuzeyden güneye kesen Selahaddin caddesine kadar, tanklarla ilerledikleri bildirildi. Kuzey bölgesindeki görgü tanıkları da askerlerin Beyt Lahya yakınlarına kadar geldiklerini doğruladı. Çatışmalarda kısa süre içinde 7 Filistinli hayatını kaybetti, katledilenler arasında 17 yaşında bir kızın da bulunduğu belirtiliyor. Gazze Şeridi'nin kuzey bölgesindeki insanların çoğunun, operasyon nedeniyle dışarı çıkmadığı, sabah namazı için camilere gitmediği ifade ediliyor. (Anadolu Ajansı) http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=33000
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-01-2008, 09:44 | #2 |
İsrail Gazze'ye Girdi
kafir köepekler daha 2 gün önce 6 aylık bir bebeği öldürdü am dünya hala izliyor malesef...
Irak'ın Kuzey'ine girdik sanki babalrının malıymış gibi ''çık çık hemen çık'' demeyi biliyor itler,ama Filistin'e gelince 3 maymun,3 şebek... |
|
03-02-2008, 22:54 | #3 |
İsrail Gazze'ye Girdi
Arkadaşlar biliyorum ki burada Ak Gençlik var.Bana göre Ak Gençlik sorumlu, akıllı, kültürlü ... Bugünlerde Filistinli kardeşlerimizin maddi ve manevi desteğe daha fazla ihtiyacı var. Burdan sizlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Dualarımızın yanında maddi yönden de onların yanında olmalıyız.
Bağışlarımızla müslüman kardeşlerimize yalnız olmadıklarını göstermememiz gerekir diye düşünüyorum. Herkes 10 YTL bile gönderse damlaya damlaya göl olur. Türk halkı olarak duyarlılığımızı bir kez daha ortaya koyalım..Şimdiden teşekkürler. ihh.org.tr adresinde yeterli bilgi mevcuttur. |
|
03-02-2008, 22:57 | #4 |
İsrail Gazze'ye Girdi
allah kahretsin...
|
|
03-02-2008, 23:05 | #5 |
İsrail Gazze'ye Girdi
maalesef >
|
|
03-02-2008, 23:09 | #6 |
İsrail Gazze'ye Girdi
Arkadaşlar acilen Türk İslam Birliğinin kurulması gerekiyor Dünya Osmanlıyı bekliyor yakın bir zamanda bu olaylar dünyaya sıçrayacak Bizler imanımızı kuvvetlendirmeliyiz inşallah Kafir istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır...
|
|
03-02-2008, 23:12 | #7 |
İsrail Gazze'ye Girdi
Avrupa Birliğine uğraştığımız kadar İslam Birliği için çabalasaydık şuan Flistin'e karşı olan tutumumuz daha fazla olurdu.
|
|
03-02-2008, 23:14 | #8 |
İsrail Gazze'ye Girdi
Haklısın Adamlar ısrarla bizi istemiyor fakat biz nedense israr ediyoruz Dediğim gibi Dünya müslümanları Artık osmanlıyı bekliyor dünya iyice karıştı Allahın bu ülkeden bir muradı var ve bu çok kısa sürede olmalı bir araya gelmeliyiz...
|
|
03-02-2008, 23:17 | #9 |
İsrail Gazze'ye Girdi
Bir araya gelmemiz tabiki başbakanımızın ve cumhurbaşkanımızın çabalarıyla olacaktır. Dünyanın her köşesinde türk ve müslüman kardeşlerimiz zor durumda. Kosova bile şuan bağımsızlık için sırpların karşısında duruyor.
|
|
03-03-2008, 02:16 | #10 | |
İsrail Gazze'ye Girdi
Alıntı:
FİLİSTİN 'DEN GELEN SES... bizler savaşırken sizlerinde maddi manevi desteğinize ihtiyacımız var diyerek seslenmişler bize... üzüntümüz hep vardı her şeyi devletimizden beklemeyelim halkça gücümüzü ortaya koyalım .... sende de Allah razı olsun tua ..benim bu kampanyadan haberim yoktu...biraz araştırdım ...tüm türkiyem destek olmak için yola çıkmış bile...o yolun bir nebze yolcusu olabilirsek ne mutlu....YARDIMLARIMIZI EKSİK ETMEYELİM... |
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|