AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 03-01-2008, 12:45   #1
Kullanıcı Adı
ömer faruk
Standart tavşan
1) temele sormuşlar bak bakalım sinyal yanıyor mu? temel cevap verir: "yanayi" "yanmayi", "yanayi" "yanmayi"...

2)dursun koşu yarışmalarına katılmış dopiing almış belli olmasın diye sonuncu olmuş.....

ve orjinal fıkra burda

3) uluslararası tim yarışması yapılır rusyadan kgp amerikadan cia ve bizden MİT katılır.
KURAL: ormana üç tavşan salınacak A yazan tavşanı kgp B yazan tavşanı cia ve C yazan tavşanı bizim MİT yakalayacak. En kısa sürde yakalayan ödülü alır. kgp A yazan tavşanı 5 dakikada, cia B yazan tavşanı 10 dakikada yakalar ama C yazan tavşanı bizim :MİT akşam olur yakalayamaz gece olur yakalayamaz juri üyeleri merak ederr havada kar yağmaktadır ayak izlerinden bir mağaraya ulaşırlar ve içeriden ah uh ah uh sesler gelir kendi aralarında konuşurlar "Eyvah bizim mit'i yedi bu ayılar diye" içeri girer bir bakarlar MİT elemanlarının ellerinde ŞİŞ ayıya batırıyorlar "TAVŞAN OLDUĞUNU İTİRAF ET","TAVŞAN OLDUĞUNU İTİRAF ET" diye....

ertesi gün mit bir eşekle jurinin karşısına gelir işte size tavşanı getirdik derler.
juri şaşırır bu tavşan deil eşek

eşek ordan ses verir "ABİ ANAM AVRADIM OLSUN BEN TAVŞANIM" EHEUHEUEH......

ömer faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-01-2008, 12:51   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart tavşan
Ehuehu
Alt 03-01-2008, 12:53   #3
Kullanıcı Adı
azize
Standart tavşan
azize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 12:51   #4
Kullanıcı Adı
_hasretim_
Standart tavşan
;) :D
_hasretim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)