03-03-2008, 04:20 | #1 |
Bebek katillerine sert çıktık ama...
03 Mart 2008 01:34 Başbakan Erdoğan, dünkü konuşmasında, Müslüman Filistin'e yaptığı zulümden dolayı İsrail'i sert dille uyardı. Şimdi merak konusu: Bu tavrımızı sürdürecek miyiz? Türkiye'ye gelen İsrail Savunma Bakanı'na bazı şeyler söylediklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Özellikle son günlerde Gazze'ye yapılan insanlık dışı uygulamayı tasvip etmemiz mümkün değildir. Gazze'de orantısız güç kullanımı ile yavrular öldürülüyor, siviller öldürülüyor. Gazze'ye yapılan saldırıların insani izahı yoktur. Saldırıların hukuka dayalı bir izahı yoktur. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak, bu konuda İsrail'in bu tavrını, açık ne net olarak söylüyorum, kınıyoruz" diye konuştu. SÜRECEK Mİ? Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri İslam dünyasında olumlu karşılanırken, Başta Müslüman Fİlistin halkı olmak üzere herkesin Türkiye'nin bu denli cesur ve somut adımlar atması yönünde istekleri dikkat çekiyor... BOP Eşbaşkanı Başbakan Erdoğan'ın ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu... Haber5.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-03-2008, 07:28 | #2 |
ulan arkadaş konuşsa bi şey diyosunuz konuşmasa bişey. karakter sorununuz var sizin ya. başbakanımız DEVLET olarak gerekeni söylemiş bugünkü kuruldada büyük olasılıkla yapılacakları ele alırlar ve inşallah Türkiye sayesinde bu katliamda son bulur. siz hala kuru gürültü. bi susunda iş yapana engel olmayın. hala ölen insanlar üzerinde siyasi rant peşindesiniz. utanmanız sıkılmanızda yok. şimdi soracan nasıl siyasi rant onuda söyleleyim. eğer bir siyasetçi bir konu hakkında konuşur ama bi iş yapamazsa bu siyasi rant olur. siz konuşuyorsunuz ama hiç bişey yapmıyorsunuz. utanmadan kan üzerinden siyast yapıyorsunuz. ayıp be.
|
|
03-03-2008, 11:19 | #3 |
Yok cidden yaranilmaz bu marjinal kesimlere..onlara kalsa israile savas acmamiz lazim ama sundan eminimki israile savas acsak ilk kacacak delik arayan bu sözde özgürlükcüler olacak..
Adamlarin amaci üzüm yemek degilki, bagciyi dövmek o yüzden herseye kendilerine göre kilif buluyorlar!.. |
|
03-03-2008, 11:57 | #4 |
siyonizt rejim hertürlü birimyle yok edilmeli onların yaşamaya hakkı yok
|
|
03-03-2008, 17:33 | #5 | |
Alıntı:
|
||
03-03-2008, 19:27 | #6 | ||
Alıntı:
Acikcasi benim marjinal kesimlerede saygim var sonucta onlarda kendince haklar istiyorlar benim karsi ciktigim bu marjinal kesimlerin ak parti hükümetine din elden gidiyor, ak parti ülkeyi satiyor gibi asli, astari olmayan söylemlerde bulunmasidir.. Bana filistin konusunda neler yapabilecegimizi söyler misin? |
|||
03-03-2008, 19:35 | #7 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|