![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar ben Ahmet Kaya'yı çok severim. Şimdi de onu dinliyordum. Birden aklıma geldi, hemen her platformda tartışılan Ahmet Kaya adını burada tartıştığımızı hatırlayamadım.
Evet, meydan sizin... Nedir Ahmet Kaya ile ilgili görüşleriniz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sevmiyorum...Hem de hiç sevmiyorum...Kabul etmeliyim ki şarkiları hoş ama kendinden öyle nefret ediyorum ki bu sanatınıda gölgeliyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nedir Beril bu nefretin nedeni?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adamın ismini görünce bile tiksiniyorum . Şarkılarını duyduğum mekanı ya terk ederim yada o anda o şarkıyı sustururum. nedenini fazla kurcalamaya gerek yok. Herkes bu kinin ve nefretin sebebini bilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() şarkılarını dinlerdim ta kiii apo yu özledik diye şarkılar söylediği o rezil ötesi videoyu izleyene kadar
nefret ediyorum ben de artık ne dinlerim ne dinlettiririm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() PKK yandaşı bir insan her kim olursa olsun benim gözümde beş para etmez bir insandır...Bilmem anlatabiliyor muyum...Ama bence sen bu cevabı vereceğimi tahmin ediyordun....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ahmet Kaya'yı sevmeyenlerin ortak sebebi budur zaten. Dolayısıyla evet, az çok tahmin ediyordum.
Ama ben onun bir pkk yandaşı olduğuna inanmıyorum. Sadece anlayabiliyorum onu. 50 tane söz söylemişse bu memleket ile ilgili, 49 tanesi birleştirici, özgürlükçü, hoş sözler, bir tanesi hoş karşılanmayacak bir söz. Ve bu noktada benim aklıma başbakanımızın o anın verdiği sinir harbiyle ya da şaşkınlığıyla Öcalan'a "Sayın" demesi geliyor. Sonra da bir soru: -- Bu ne perhiz...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İkisi aynı şey değil...bak başbakan konuşmalarında en az 10 15 kez sayın ifadesini kullanır bir noktadfan sonra ağız alışkanlığı oluyor...o konuşmayı baştan sona dinledim adam sürekli sorular soruyor seri bir şekilde ve sayın öcalan diyor başbakanda soruya sorunun tarzıyla cevap veriyor "sayın öcalanla beni karıştırmayın" diyor..yani gayrı ihtiyarı bir şey..ama Ahmet kaya açık seçik şarkılar söylüyor...PKKnın düzenlediği konserlere katılıyor...ıkısını karıştırmamak lazım....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaslar aslinda dinlemesek iyi ama cidden sarkilari güzel dinlemiycem diyemiyor insan :-\.Hem müzik evrenseldir bunuda unutmamak lazım ;)yaptiklarini tasvip etmiyorum .tabiiki müzigini dinlemek demek onun fikirlerine ortak olmak demek degildir :-X bu benim fikrim tabiiki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|