03-24-2008, 20:58 | #1 |
Mozilla Firefox ile internette girilemeyen sitelere girin..[RESİMLİ ANLATIM..]
Arkadaşlar bir çoğumuz bildiği gibi ülkemizde youtube gibi sayfalar mahkeme kararı ile kapatılmaktadır. Fakat bu sadece ülkemizde olduğu için aslında sadece üzeri örtülmüştür, yani gerçekte kapalı değildir. Tıbki devekuşu misali.... Devamı içeride... mozillada araçlara oradan da özelliklere tıklıyoruz. Daha sonra Gelişmiş'e tıklıyoruz ve orada Genel 'in yanında ki ''Ağ'' tıklıyoruz. Daha sonra açılan sayfada ''Ayarlar ı'' tıklıyoruz... Daha sonra ise aşağıdaki resimdeki ayarları yapıyoruz. Vekil sunucu ayarlarını tıklıyoruz. HTTP vekil sunucusu yazan yere 200.65.127.161 Port: yazan yere de 3128 yazıyoruz hepsi bu kadar... Güle Güle GİRİN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-24-2008, 21:10 | #2 |
Benim ki Firefox Setup 2.0.0.6 TR
Menusu farklı ama becerdim Monzillası benimki olan varsa ve beceremeyen yazsın. ---- Uyguladım ve girdim,işe yarıyor tebrikler +1 Opera için olanı yok mu :-\ |
|
03-24-2008, 21:48 | #3 | |
Alıntı:
|
||
03-24-2008, 22:12 | #4 |
OPERA İÇİN:
Araçlar ----->> Tercihler Karşınıza çıkan pencerenin sol tarafındaki Ağ seçeneğini tıklayın,sonra resimde daire içine aldığım Vekil Sunucular butonuna basın. Karşınıza bu pencere çıkcak,ilk seçeneği işaretleyip numaraları girin bu kadar |
|
03-26-2008, 18:26 | #5 |
bende firefox kullanıyorum hemde klasik internetten kat kat daha hızlı
|
|
03-26-2008, 22:25 | #6 | |
Alıntı:
+1 |
||
10-20-2008, 03:16 | #7 |
yaptım, ama artık hiç bir yere girmiyor
Bana her yer yuuutup :D Forbidden You were denied access because:Access denied by access control list. hatası veriyor.. |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|