![]() |
#1 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pazar Günü Partisinin İl Kadın Kolları Kongresi'ne Katılmak Üzere Bursa'ya Geliyor. Ak Parti Bursa İl Kadın Kolları Kongresi Pazar Günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Yapılacak. Ak Parti İl Başkanlığı Görkemli Bir Karşılama İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor. İl Başkanı Sedat Yalçın, Kapatma Davasının Sadece Partilileri Değil, Tüm Vatandaşları Üzdüğünü Belirterek; 'Pazar Günü Salonda Sadece Partililer Olmayacak. Ülkeye Yapılan Hizmetleri Takdir Edecek Tüm Bursalılar Salona Gelecektir. 'Dedi. Başbakan Erdoğan, Aynı Gün Yalova'da Partisinin Kadın Kolları Kongresine Katılacak, Ardından Helikopterle Bursa'ya Geçecek. Helikopterle Bursa Turu Atacağı Öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın Saat 15. 00'te Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Düzenlenecek Kongreye Katılması Bekleniyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 30 mart 2008 pazar tarihinde ben de orada olacağım.Dersaneyi kırıp gidicem 8) İnşallah BAşbakanı görebilirim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pazar günü biz de oradayız inşallah İnegöl AK PARTİ
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Haydi BURSA başbakanımızı güçlü bir şekilde karşıla..
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() SAlon hıncahınç doluydu.Öyle ki bir ara içeriye alımları durdurdular.
Kongre çok coşkuluydu.Başbakan salona geldiğinde coşku zirveye ulaştı.ben hiç AK pati kongresine katılmadığım için benim için güzel bir deneyim oldu KOngre bittikten sonra başbakan Çarşamba caddesinden otobüste milleti selamlayarak ajanda dağıttı.Ben de eliyle dağıttığı o ajandalardan birtane alabildim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|